ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ


ÁÈÇÍÁ - ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÊÕÂÅÑÍÇÓÇÓ ÓÔÏ ÐÑÏÅÄÑÉÊÏ ÌÅÃÁÑÏ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Βιογραφικό:Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1963 και ασκεί από το 1995 το επάγγελμα του δικηγόρου. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη νομική σχολή Αθηνών διετέλεσε για δύο θητείες Πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών Νομικής και μέλος του προεδρείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ. Ήταν εκλεγμένο μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών και της Επιτροπής Πανεπιστημιακού Ασύλου σαν εκπρόσωπος των φοιτητών. Την ίδια περίοδο, υπήρξε μέλος του γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΚΟΝ «Ρήγας Φεραίος» της νεολαίας του ΚΚΕ Εσωτερικού. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκε βουλευτής στην μονοεδρική περιφέρεια της Ζακύνθου και ήταν η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του νησιού, που η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, εξέλεξε τον βουλευτή.

Ως μέλος του κοινοβουλίου συμμετείχε στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στην Υποεπιτροπή αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, στην οποία είναι και αντιπρόεδρος
ΣΥΡΙΖΑ Ζάκυνθος, Μανώλης Γλέζος  ΣΥΡΙΖΑ Ζάκυνθος, Γιάννης Μπανιάς

Comments
3 Σχόλια to “ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ”
  1. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Πολύ δυνατός βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχει πει και το περίφημο,
    «Όσες προβλέψεις έχετε κάνει έχουν πέσει όλες έξω».

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] βουλευτής Ζακύνθου εκλέγεται ο Σταύρος Κοντονής Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like […]

  2. […] Υφυπουργός Αθλητισμού: Σταύρος Κοντονής […]



Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.