Συνάντηση Στ. Κοντονή με τις διοικήσεις Επιμελητηρίου & Εμπορικού Συλλόγου // 61 εκατομμύρια οι χρηματοδοτήσεις για έργα υποδομής στην Ζάκυνθο


Ο υποψήφιος Βουλευτής και πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Κοντονής συναντήθηκε με τις διοικήσεις του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου και συζήτησε για θέματα που αφορούν την προώθηση της επιχειρηματικότητας στη Ζάκυνθο.
Ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι η κυβέρνηση λειτούργησε με σχέδιο και υπευθυνότητα για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών τονίζοντας, ανάμεσα σε άλλα, την πρώτη θέση της χώρας πανευρωπαϊκά στην απορρόφηση του πακέτου Γιούνκερ, τη σύνδεση ασφαλιστικών εισφορών με το δηλωτέο εισόδημα, καθώς επίσης και το σχέδιο για την ρύθμιση και αποπληρωμή των οφειλών σε 120 δόσεις.

kodonis_epimelhthrio_eborikos_syllogos

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του κ. Κοντονή, επίσης, αναφέρεται: «Παράλληλα, ο κ. Κοντονής έκανε ειδική αναφορά στις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο ίδιος για την χρηματοδότηση των υποδομών στο νησί, τονίζοντας ότι, έχουν εξασφαλιστεί 61 εκατομμύρια συνολικά για τη δημιουργία βασικών έργων για τη Ζάκυνθο, κάτι που έχει επισημανθεί δημόσια και από τον νυν αλλά και από τον επόμενο δήμαρχο.

Από την πλευρά τους, οι διοικήσεις ευχαρίστησαν τον κ. Κοντονή για τη πολυεπίπεδη συνεργασία και ιδιαίτερα για την καταλυτική συνεισφορά του στο σχέδιο του Οpen Mall ενώ, τέλος, συζητήθηκε επί μακρόν το ζήτημα των ρυθμίσεων που πρέπει να γίνουν στην Ζάκυνθο ώστε να προστατευθούν οι βασικές πηγές προσέλκυσης των επισκεπτών».

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: