«Η πειθαρχική και η ποινική διαδικασία είναι σε απόλυτη εξέλιξη και ο ζακυνθινός λαός θα μάθει και από αυτή την πλευρά ποιοι ευθύνονται». Σταύρος Κοντονής για το κλείσιμο των χειρουργείων του νοσοκομείου.


Εκτενής ήταν  η  αναφορά του υπουργού δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή για την εξέλιξη της ποινικής και πειθαρχικής διαδικασίας έλεγχου για το κλείσιμο των χειρουργείων του νοσοκομείου Ζακύνθου στην πολιτική συγκέντρωση στις 14 Γενάρη.

syriza_kontonis

Σε εκτενές ρεπορτάζ που φιλοξενεί η εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ Τση ΖΑΚΥΝΘΟΣ» (κλικ εδώ) περιλαμβάνεται η αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή για την πειθαρχική και ποινική διαδικασία σχετικά με τα γεγονότα στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο νοσοκομείο για το οποίο όπως δήλωσε

“πέρυσι είχα πει ότι καουμποιλίκια με την Κυβέρνηση της Αριστεράς δεν περνάνε, δε θα ανεχτούμε τα χειρουργεία του Νοσοκομείου να τα κλείνουν κάποιοι οι οποίοι θέλουν να διαφύγουν τον έλεγχο και τις ευθύνες. Και τα χειρουργεία άνοιξαν, ήρθε ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, και αποδείχτηκε ότι όλη αυτή η ιστορία που είχε στηθεί ότι δήθεν δεν είναι κατάλληλα τα μηχανήματα και ότι αυτά εγκυμονούν κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των νοσηλευομένων, ήταν απολύτως ψευδή.

Αυτή λοιπόν τη στιγμή, η πειθαρχική και η ποινική διαδικασία για να διερευνηθούν οι λόγοι και οι αιτίες που τα χειρουργεία επί έξι μήνες και πλέον παρέμειναν κλειστά είναι σε απόλυτη εξέλιξη και ο ζακυνθινός λαός θα μάθει και από αυτή την πλευρά ποιοι ευθύνονται”.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: