Παύλος Πολάκης στην Κέρκυρα «για να στηθεί δημόσιο σύστημα υγείας οι εκπρόσωποι του παρακράτους του μαύρου χρήματος, πρέπει να φύγουν από την μέση»


Κέρκυρα 5-12-2017. 7ο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο των Ιονίων Νήσων.

Τι είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για την λειτουργία των χειρουργείων και για την κατάσταση που επικρατούσε για κάποια περίοδο στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου, με αφορμή τον κεντρικό πολιτικό στόχο της ηγεσίας του υπουργείου υγείας για την ηθικοποίηση του συστήματος υγείας.

«Τα χειρουργεία του νοσοκομείου έμειναν αδικαιολόγητα κλειστά για πέντε μήνες με το αφήγημα των «τοξικών αερίων» γιατί κάποιοι επιχείρησαν να καλύψουν μια κατάσταση»

Διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται σε μερίδα γιατρών του νοσοκομείου, που σε αγαστή συνεργασία με την ηγεσία «του συνδικαλιστικού παρακράτους» της ΠΟΕΔΗΝ, υλοποίησαν το σχέδιο.

Το σχέδιο κατέρρευσε όταν ομάδα χειρουργών με επικεφαλής τον αν. υπουργό υγείας πραγματοποίησε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία στα χειρουργεία του νοσοκομείου.

Τονίζοντας ότι «για να στηθεί δημόσιο σύστημα υγείας οι εκπρόσωποι του παρακράτους του μαύρου χρήματος, πρέπει να φύγουν από την μέση»

Κάλεσε την τοπική κοινωνία και την περιφερειακή αρχή «να στηρίξει την διοικητήρια του νοσοκομείου που σήμερα μηνύεται από τον «οργανωτή αυτής της ιστορίας»

Μιλώντας μάλιστα «για λειτουργία με όρους Καμόρα και Κόζα Νόστρα, που υπήρχαν για κάποια περίοδο στο παρελθόν» !!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: