«Να παραληφθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός για την διαχείριση των απορριμάτων άμεσα» Παράσταση του Αντώνη Κασσιματη στην δημοτική αρχή.


 

Παράσταση του επικεφαλής της “Ζακυνθινής Αναγέννησης” στην Δημοτική Αρχή για την παραλαβή του κατάλληλου εξοπλισμού της ενδιάμεσης λύσης για την διαχείριση των απορριμάτων

acf3c079a61614399f020efe7e7f3453_w847_h420_cp

 30/9/2017 Δελτίο τύπου της ΖΑΝ

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου παράσταση στην δημοτική αρχή του επικεφαλής της “Ζακυνθινής Αναγέννησης”, δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Κασσιμάτη, με αφορμή την διαφαινόμενη νέα εμπλοκή στην παραλαβή του κατάλληλου εξοπλισμού, για την άμεση λειτουργία της κινητής μονάδας μηχανικής επεξεργασίας και ανακύκλωσης απορριμάτων.

Όπως είναι γνωστό στις 27 Σεπτεμβρίου η Επιτροπή Παραλαβής του Εξοπλισμού κατέθεσε επίσημα το πόρισμα της, στο οποίο ο προς παράδοση εξοπλισμός κρίθηκε ανεπαρκής σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης του διαγωνισμού. Για τον λόγο αυτό η σχετική επιτροπή αρνείται να τον παραλάβει. Η επιτροπής επικαλείται επιπρόσθετα και την άποψη του τεχνικού συμβούλου του ΤΕΕ, η συνδρομή του οποίου ζητήθηκε μετά από την σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων.

Η “Ζακυνθινή Αναγέννηση” έθεσε με επιτακτικό τρόπο την ανάγκη να παραληφθεί άμεσα και σε πλήρη λειτουργική ικανότητα ο κατάλληλος – σύμφωνα με τις προδιαγραφές του διαγωνισμού εξοπλισμός- για την άμεση λειτουργία της κινητής μονάδας μηχανικής επεξεργασίας και ανακύκλωσης απορριμάτων. Τόνισε ακόμα ότι το σύστημα που θα παραληφθεί θα πρέπει να έχει τεχνικά διασφαλισμένη και νομικά εγγυημένη την απρόσκοπτη λειτουργία του από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.
Στο βαθμό που η διαχείριση πλέον των απορριμάτων στη Ζάκυνθο θα εξαρτάται αποκλειστικά από την απρόσκοπτη λειτουργία του συγκεκριμένου εξοπλισμού.

Κατέστησε μάλιστα αποκλειστικά υπεύθυνη την δημοτική αρχή για οποιαδήποτε εμπλοκή, που θα επαναφέρει τον εφιάλτη των αδιάθετων απορριμάτων στους δρόμους, που πρόσφατα βιώσαμε.

Ακόμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων όπου εκφράστηκε η καταδίκη της δημοτικής παράταξης, στα δημόσια περιστατικά απαράδεκτων και υβριστικών – συμπεριφορών αιρετών σε εργαζόμενους στο δήμο και η συμπαράσταση μας στο προσωπικό.

Το θέμα θα τεθεί από την Ζακυνθινή Αναγέννηση στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: