Κασσιμάτης: Δυστυχώς για Εσάς τα ψέματα τελείωσαν κ Δήμαρχε!


ds_kassimatis

Το θέμα των έργων στο εθνικό στάδιο Ζακύνθου, έρχεται στο προσκήνιο της αντιπαράθεσης μεταξύ της Δημοτικής Παράταξης Ζακυνθινή Αναγέννηση και του Δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Κολοκοτσά με αφορμή σχολιασμό του τελευταίου.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ζακυνθινής Αναγέννησης, Αντώνης Κασσιμάτης

Οργισμένη ήταν ήταν η απάντηση του κ Δημάρχου σε δημόσιο σχολιασμό μας σχετικά με το ποια ακριβώς ήταν η συμμετοχή του στο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου (πυλώνες ηλεκτροφωτισμοί και ταρτάν αγωνιστικού χώρου).
Το έργο αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ σχεδιάστηκε και εκτελέσθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου και υπουργό Σταύρο Κοντονή μεσώ της ΓΓΑ και είναι ένα πραγματικό στολίδι για τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας. Εφαλτήριο για νέες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες για την ζακυνθινή νεολαία.
Επειδή σήμερα όμως όλα έρχονται στο φως. Θα πρέπει να γνωρίζει η κοινωνία ότι στην τελευταία φάση υλοποίησης του έργου (κατασκευή ταρτάν) φέτος τον Ιούνιο, κάποιοι επιχείρησαν να το σταματήσουν βάζοντάς φωτιά ( !!) στα υλικά που είχαν παραμείνει εντελώς αφύλακτα με ευθύνη του κ Δημάρχου στο χώρο του δημοτικού σταδίου. Τόσο έμπρακτο ήταν το ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση του έργου.
Είναι αδύνατον πλέον κ Δήμαρχε να κρύψετε την ανικανότητα σας. Είτε αυτό λέγεται έργο πλατείας Σολωμού είτε διαχείριση απορριμάτων είτε αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Λαγάνα και αλλού . Είτε αυτό λέγεται γενικότερα έντιμη και διαφανής λειτουργία του δήμου.
Αλήθεια αυτά που ισχυρίζεστε ότι κάνατε στο δημοτικό στάδιο μήπως έγιναν με πλαστογραφημένες αποφάσεις ανάθεσης;
Και είστε σίγουρος ότι δεν θα πληρωθούν με πλαστές διαταγές πληρωμής;

Πηγή: Ημέρα τση Ζακυθος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: