Τα μέλη του Συριζα δεν θα συμμετέχουν σε εκπομπές του «ΣΤΙΓΜΑ 97.6 FM»


17903630_1069466673197673_2049235326298415160_n

Ζάκυνθος 12/7/2017 .Δελτίου τύπου της ΝΕ Ζακύνθου του Συριζα.

«Η Αριστερά διαχρονικά και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς έχει αγωνιστεί για την προάσπιση της ελευθερίας του τύπου, την κατοχύρωση του πλουραλισμού των Μ.Μ.Ε. και την αποφυγή κάθε μορφής λογοκρισίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει ότι αποδέχεται την κριτική, ακόμα και εάν αυτή είναι σκληρή, ακόμα και αν θεωρεί ότι τον αδικεί.

Δεν δυνάμεθα όμως, ως κόμμα και ως παράταξη, να ανεχθούμε την κακόβουλη και δόλια δήθεν κριτική, τον χλευασμό, την προσβολή και τις συγκεκαλυμμένες ύβρεις εναντίον μας, οι οποίες πολλές φορές επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες και στα φυσικά πρόσωπα – μέλη του κόμματος μας.

Δεν διαπραγματευόμαστε την τιμή, την αξιοπρέπεια και την υπόληψη της παράταξής μας και των μελών αυτής, δηλ. αξίες και έννομα αγαθά, τα οποία, προ πολλού, ο ραδιοφωνικός σταθμός με τον διακριτικό τίτλο «ΣΤΙΓΜΑ FM», προσβάλλει βάναυσα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου δεν θα γίνει συνεργός του εκχυδαϊσμού και του «Παγκαλισμού» της πολιτικής ζωής του τόπου μας καθώς και του «Μπογδανισμού» των Μ.Μ.Ε. του νησιού μας.

Για τους λόγους αυτούς, στην παρούσα χρονική περίοδο, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να μην δύνανται να συμμετέχουν στις εκπομπές του παραπάνω ραδιοφωνικού σταθμού»

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: