«Η δημοτική αρχή της Ζακύνθου ενώπιον των ευθυνών της» Δελτίο τύπου του υπουργού εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη


0d081c3747b52eaf764ad288eabc6364f332b1b8.200.112.121212121.bac0d14252ff0cd0780ee07bfcbf3302fc21379410/3/2017- Δελτίο τύπου του γραφείου του υπουργού εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη
«Το Υπουργείο Εσωτερικών στις 30 Μαρτίου θα θέσει τη δημοτική αρχή αμετάκλητα προ της ρητής αυτής δέσμευσις της, ως βασική υπεύθυνη για την υποβάθμιση της καθημερινής ζωής της Ζακύνθου και τους κινδύνους για την υγεία των πολιτών της»

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει στη δημοτική αρχή της Ζακύνθου ότι έχει συνομολογηθεί δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Ζάκυνθο, που εκπνέει στις 30 Μαρτίου. Ο χρόνος επαρκεί μόνον εάν ο Δήμος κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.
Έχουν περάσει δεκαεπτά ημέρες μετά την τελευταία σύσκεψη για το εν λόγω πρόβλημα. Παρά τη ρητή δέσμευση του Δημάρχου να επικοινωνεί καθημερινά με τον ΓΓ Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών και να τον ενημερώνει για την εφαρμογή του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει καθημερινά είναι η ραγδαία όξυνση του προβλήματος εις βάρος της υγείας των πολιτών της Ζακύνθου.
Η δημοτική αρχή δεσμεύθηκε ενώπιον όλων των συμμετεχόντων στη σύσκεψη της 23ης Φεβρουαρίου (Υπουργός Εσωτερικών, Υπουργός Δικαιοσύνης, ΓΓ Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου, Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου) να υλοποιήσει τη δεματοποίηση των απορριμμάτων σε οποιονδήποτε από τους αδειοδοτημένους χώρους επιθυμεί.
Το Υπουργείο Εσωτερικών στις 30 Μαρτίου θα θέσει τη δημοτική αρχή αμετάκλητα προ της ρητής αυτής δέσμευσις της, ως βασική υπεύθυνη για την υποβάθμιση της καθημερινής ζωής της Ζακύνθου και τους κινδύνους για την υγεία των πολιτών της»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: