«Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα από την ΝΟΔΕ Ζακύνθου της ΝΔ» Ο Συριζα Ζακύνθου για την επίθεση στον Σταύρο Κοντονή


 

cf83cf85cf81ceb9ceb6ceb1-ceb6ceb1cebacf85cebdceb8cebfcf85Ζάκυνθος 9/1/2017. Στην αντιπαράθεση ΝΟΔΕ και Σταύρου Κοντονή παρεμβαίνει με ανακοίνωση της η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ  μιλώντας για απερίγραπτου ύφους και ήθους τοποθέτηση. Ειδικότερα  αναφέρεται:

«Με μία απερίγραπτου ύφους και ήθους ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ επιτίθεται στον υπουργό δικαιοσύνης και βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή για την επιλογή του να αναδείξει την τεράστια ευθύνη της δημοτικής αρχής για την απαράδεκτη κατάσταση, που επικρατεί σήμερα στο νησί μας με τα σκουπίδια στους δρόμους.

Προκαλεί κατάπληξη η πλήρης πολιτική κάλυψη της ΝΟΔΕ στην ανικανότητα της δημοτικής αρχής, γεγονός όχι άσχετο φυσικά με την συνενοχή και πρωτοκλασάτων στελέχη της σε αυτή, ενώ κατηγορεί τον υπουργό περίπου σαν υπεύθυνο για το πρόβλημα (!).

Την στιγμή που επί δύο χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή αδυνατεί να υλοποιήσει την χρηματοδοτημένη ενδιάμεση λύση μηχανικής επεξεργασίας και ανακύκλωσης, ακολουθεί αλλοπρόσαλλη τακτική στο θέμα της χωροθέτησης της, έχει οδηγήσει τον διαγωνισμό για την προμήθεια του εξοπλισμού σε νομικό αδιέξοδο και τέλος με τα σκουπίδια στους δρόμους “καίει” και την λύση του “οδικού χάρτη” που δόθηκε στην τελευταία σύσκεψη στο υπουργείο εσωτερικών. Θυμίζουμε ότι την επιλογή για την ενδιάμεση λύση στο Γαλαρο την πρότειναν οι κκ της Δημοτικής Αρχής, δεσμεύτηκαν στην Αθήνα γι αυτήν και τελικά υπαναχώρησαν αμέσως όταν επέστρεψαν στη Ζάκυνθο. Τι γνώμη εχει η ΝΟΔΕ για αυτή την «ταμπακέρα»;

Πόσο άραγε πείθει επικαλούμενη σαν μόνη “σανίδα σωτηρίας”( 😉 την χωροθέτηση και της ενδιάμεσης λύσης στην θέση Λίβας του Βραχίονα, όταν μόνο η κατασκευή δρόμου σύμφωνα με την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα.

Κατά τα άλλα η ΝΟΔΕ εγκαλεί τον υπουργό δικαιοσύνης και βουλευτή Ζακύνθου για αδιαφορία και απουσία στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Οι παρεμβάσεις του για το έργο της πλατείας Σολωμού και τον διακανονισμό του χρέους της ΔΕΥΑΖ στη ΔΕΗ ομολογουμένως “αυτό επιβεβαιώνουν”……

Ακόμα μετά τις πρόσφατες πλημμύρες ο νομός μας κηρύχθηκε ταχύτατα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μόλις σε τρεις εβδομάδες είχε εκδοθεί και το ΦΕΚ για τις φοροαπαλλαγές των μόνιμων κατοίκων.

Στο πρόβλημα με τα χειρουργεία του νοσοκομείου, η διοίκηση του σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας υλοποιεί ήδη σχέδιο για την ολοκλήρωση των ελέγχων και την επαναλειτουργία τους.

Η ολοκλήρωση των έργων στο δημοτικό στάδιο εξαρτάται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες. Ενώ αντίθετα η δημοτική αρχή ουδέποτε απέστειλε τα απαραίτητα έγγραφα για την ένταξη του έργου του κλειστού κολυμβητηρίου στο ΠΔΕ.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την δυσκολία της ΝΔ και των στελεχών της να ασκήσουν αντιπολίτευση. Ενδεχομένως αν κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σταύρο Κοντονή για τους σεισμούς τους 1953 “να είχαν κάποιο δίκιο”, ας το επικαλεστούν στην επόμενη ανακοίνωση τους»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: