«Η εκμετάλλευση τραγικών γεγονότων για μικροπολιτική αποτελεί αθλιότητα και ανηθικότητα» σκληρή απάντηση Συριζα Ζακύνθου προς ΝΟΔΕ ΝΔ


Ζάκυνθος 5/1/2017 . Για μικροπολιτική εκμετάλλευση τραγικών γεγονότων, που συνιστά  αθλιότητα και ανηθικότητα κατηγόρησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου την ΝΟΔΕ της ΝΔ, με αφορμή σχετική ανακοίνωση της για το πρόβλημα των χειρουργείων του νοσοκομείου μας.

Στην σχετική απάντηση του ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου αναφέρει:

9cd603434e08315586f1e1ece7989027_w1050_h530_cp«Χωρίς καμία αμφιβολία γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της αγωνιώδους προσπάθειας της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και των στελεχών του να επιβεβαιώσουν το καταστροφολογικό τους αφήγημα με ασύστολα ψευδή και χυδαία παραπληροφόρηση.

Σε αυτή όμως την ευτελούς επίπεδου παλαιοκομματική πρακτική θα έπρεπε να υπάρχουν και κάποια όρια. Όρια που τραγικά γεγονότα, όπως η απώλεια ανθρωπινής ζωής επιβάλλουν.

Δυστυχώς με αφορμή την αναστολή λειτουργίας των χειρουργείων του νοσοκομείου μας στις 2 Δεκεμβρίου, λόγω της εμφάνισης σοβαρών μετεγχειρητικών επιπλοκών σε ασθενείς μεταξύ των οποίων και η τραγική απώλεια μιας νεαρής γυναίκας – η ΝΟΔΕ Ζακύνθου της ΝΔ με σχετική ανακοίνωση της επιχειρεί να εκμεταλλευθεί μικροπολιτικά το γεγονός διεκδικώντας αριστεία στην αθλιότητα και την ανηθικότητα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της διοίκησης του νοσοκομείου και της 6ης ΥΠΕ από τις 5 Δεκεμβρίου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, διαδοχικά επισκέφθηκαν και εξέτασαν τους χώρους και τον εξοπλισμό των χειρουργείων τα μέλη της πενταμελούς επιστημονικής επιτροπής που συνέστησε ad hoc το υπουργείο υγείας μετά από το άμεσο αίτημα της διοίκησης του νοσοκομείου.

Στις 20 Δεκεμβρίου η επιτροπή κατέληξε σε ένα σύνολο προτάσεων για την συνέχιση των έλεγχων και την επαναλειτουργία των χειρουργείων. Στα πλαίσια αυτά η διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας κινείται για την ολοκλήρωση των ελέγχων και την επαναλειτουργία των χειρουργείων του νοσοκομείου.

Είναι φανερό ότι πρέπει να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν στις μετεγχειρητικές επιπλοκές και στην απώλεια της νεαρής συμπολίτισσας μας. Άλλα ταυτόχρονα να ληφθούν όλα εκείνα τα μετρά για την ασφαλή επαναλειτουργία των χειρουργείων.

Θα προτείναμε στην ΝΟΔΕ Ζακύνθου της ΝΔ για την πληρέστερη ενημέρωση της και αποφυγή παραπληροφόρησης να απευθυνθεί στην διοίκηση του νοσοκομείου, όπως έσπευσε άλλωστε να πράξει ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ κατά την επίσκεψη του στην Ζάκυνθο στις 8 Δεκεμβρίου.

Εξ άλλου η περίοδος των διοικητών νοσοκομείων που απλά έκαναν τουρισμό έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί…..»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: