«Τέσσερα ερωτήματα για τον δήμαρχο κ. Παύλο Κολοκοτσά» Δελτίο τύπου ΔΚ «Ζακυνθινής Αναγέννησης»


syriza_katagelia_xyta

Ζάκυνθος 23/10/2016: Απαντώντας στις δηλώσεις του δημάρχους κ Παύλου Κολοκοτσά, η δημοτική κίνηση “Ζακυνθινή Αναγέννηση”εξεδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

«Το προηγούμενο διάστημα η “Ζακυνθινή Αναγέννηση” με συνέντευξη τύπου και άλλες δημόσιες τοποθετήσεις της έθεσε κρίσιμα ερωτήματα-καταγγελίες για την διαχείριση των απορριμάτων και τις ευθύνες της δημοτικής αρχής.

Οι πλήρως τεκμηριωμένες καταγγελίες μας επιβεβαιώθηκαν από τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να “απαντήσει” στα καταγγελλόμενα.

Εσχάτως μάλιστα γίναμε μάρτυρες ατυχούς προσπάθειας αντιπερισπασμού με την συμβολή πρόθυμης δημοσιογραφίας.

Κάποιοι λοιπόν ανακάλυψαν δήθεν “πολιτικό άδειασμα” της “Ζακυνθινής Αναγέννησης” και του επικεφαλής της από τον κ. Περιφερειάρχη και τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου. Παραχαράζοντας ακόμα και δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Η ατυχής προσπάθεια αντιπερισπασμού, δεν θα άξιζε απάντησης εάν δεν υιοθετούνταν και επισήμως από τον Δήμαρχο κ Κολοτσά σε δημόσια τοποθέτηση του, αποκαλύπτοντας έτσι και τον εμπνευστή της προσπάθειας.

Στον κ Δήμαρχο θέτουμε λοιπόν τα εξής καίρια ερωτήματα:

1)Συμφωνεί με την λαθροχειρία δια της οποίας, η λειτουργία της κινητής μονάδας της ενδιάμεσης μεταβατικής λύσης από επεξεργασία σύμμεικτων αποβλήτων – όπως περιγράφεται στο ΤΣΔΑ του δήμου – μετατρέπεται σε διαδικασία μείωσης όγκου με συμπίεση – δεματοποίηση και προσωρινή αποθήκευση- όπως περιγράφεται στον υπό συζήτηση ΠΕΣΔΑ ;

2) Που θα χωροθετηθεί η κινητή μονάδα της ενδιάμεσης λύσης; Θα την χωροθετήσει στο Λίβα; Έχει προχωρήσει σε σχετικές ενέργειες στην κατεύθυνση αυτή;

3)Η πρόσφατη παράνομη μετατροπή δασικού σε κανονικό δρόμο ( μήκους 7 χλμ και πλάτους 10 μέτρων) εντάσσεται σε αυτές τις ενέργειες;

4) Καλύπτει πολιτικά την 87/18-10-16 απόφαση του προέδρου στου ΦΟΣΔΑ με την οποία αναθέτει σε κοινοπραξία την λειτουργία του κέντρου ανακύκλωσης μέχρι το 2020; Την στιγμή μάλιστα που σχετικός διαγωνισμός με τον ίδιο μοναδικό ενδιαφερόμενο δεν έχει περάσει τον έλεγχο νομιμότητας της αποκεντρωμένης διοίκησης»

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: