Συνέντευξη τύπου της Δημοτικής Κίνησης “Ζακυνθινή Αναγέννηση” την Δευτέρα 10 Οκτώβρη στις 12 μμ στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου


zakunthinh-anagennhsh

Στο σχετικό Δελτίο τύπου αναφέρεται΅:

«Κρίσιμες αποφάσεις για την διαχείριση των απορριμάτων στη Ζάκυνθο δρομολογούνται το επόμενο διάστημα. Η δημοτική αρχή βρίσκεται καθημερινά αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα των επιλογών της και θεωρεί ότι η παράδοση της διαχείρισης σε ιδιώτες αποτελεί μονόδρομο.

Με αυτά τα δεδομένα η δημοτική κίνηση “Ζακυνθινή Αναγέννηση” πραγματοποιεί την Δευτέρα 10 Οκτώβρη ,στις 12μμ στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου( πρώην νομαρχία) συνέντευξη τύπου με θέματα:

1. Η απαξίωση της Ανακύκλωσης και η τελική παραχώρηση της με διαγωνισμό σκάνδαλο σε κοινοπραξία εταιρειών.

2. ΟΙ λαθροχειρίες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με την πρόταση που απέστειλε στην Περιφέρεια για την έγκριση του νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμάτων σε αντίθεση με την 74 / 2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμάτων.

3. Η υλοποίηση του έργου “Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμάτων – Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων – Διάνοιξη οδού προσπέλαση” στον Λίβα και η παράνομη διάνοιξη δρόμου από την δημοτική αρχή στην ευρύτερη περιοχή του έργου.»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: