Αγοραπωλησια Ναυαγίου: «Γνώμονας της Κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τήρηση της νομιμότητας» Δήλωση του βουλευτή Ζακύνθου και υφυπουργού αθλητισμού Στ. Κοντονή


Ενώ η εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσε η Εκκλησία για την αγοραπωλησία των 15.000 στρεμμάτων στα ορεινά και είχε προγραμματιστεί στις 3/2 οδεύει προς αναβολή και με δεδομένη τη δημοσιότητα που έχει δοθεί και πάλι γύρω από το θέμα από τον αθηναϊκό τύπο, ο Βουλευτής Ζακύνθου και Υφυπουργός Στ. Κοντονής επανήλθε στο ζήτημα κατά τη διάρκεια δηλώσεων που παραχώρησε στον -Ε-.

Ο κ. Κοντονής, διέψευσε κατηγορηματικά πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση για τον χειρισμό της υπόθεσης που αφορά την επένδυση του Εμίρη, ενώ σχολίασε πως αυτού του είδους οι επενδύσεις είναι καλοδεχούμενες με γνώμονα την τήρηση της νομιμότητας και την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

«Γνώμονας της Κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τήρηση της νομιμότητας. Αν δε σεβόμαστε και δεν τηρούμε τους Νόμους, η Κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει. Θα γίνουμε ζούγκλα» σημείωσε ο κ. Κοντονής, που σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως πολύ σωστά επισημαίνονται σε αυτή ζητήματα που αφορούν την τήρηση της νομιμότητας.

«Κανείς δε λέει να μη γίνει μια επένδυση η οποία θα προσφέρει και θέσεις εργασίας στον τόπο. Η επένδυση όμως θα πρέπει να γίνει με τήρηση των κανόνων Δικαίου και των προϋποθέσεων του Νόμου» σχολίασε και συμπλήρωσε πως από την αρχή στην υπόθεση έχει εντοπιστεί ένα πρόβλημα που αφορά τις πολλές και διαφορετικές ιδιοκτησίες στην υπό πώληση περιοχή.

«Υπάρχουν ιδιωτικές και δημόσιες ιδιοκτησίες, περιουσίες που ανήκουν σε Ιδιωτικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου στην υπό πώληση περιοχή και με τρόπο επιπόλαιο δεν έχουν χαρτογραφηθεί και δεν έχουν εξαιρεθεί, ώστε να υπάρχει ασφάλεια για το τι γίνεται, που γίνεται και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται. Όλοι θέλουν να γίνουν μια επένδυση στον τόπο μας, αλλά αυτό θα γίνει με κανόνες και με προάσπιση του Δημόσιου Συμφέροντος» σημείωσε, χαρακτηρίζοντας ως ψευδή τα όσα αναφέρθηκαν σχετικά με διάσταση απόψεων και τριγμούς με την Κυβέρνηση για το χειρισμό του θέματος.

Πηγη: Εφημερίδα Ερμής: ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: