Υλοποιηθηκε η μεταβατική λύση για την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων του ΕΚΑΒ στη Ζάκυνθο. Διορίζονται τρείς διασωστες τον Νοέμβριο. Δελτίο τύπου του υφυπουργου Αθλητισμού Σταυρου Κοντονή


Με αφορμή το πρόβλημα που ανέκυψε με το προσωπικό του ΕΚΑΒ στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα την παρουσία μόνο επτά (7) διασωστών σε σύνολο δώδεκα (12) οργανικών θέσεων της υπηρεσίας από το γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

safe_image.php «Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή διευθετήθηκε οριστικά το θέμα της διαμονής των διασωστών του Ε.Κ.Α.Β., που θα έρθουν την επόμενη περίοδο στο νησί μας.

Οι διασώστες, έπειτα από μια σειρά επαφών του κ. Κοντονή με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ελευθέριο Νιοτόπουλο θα φιλοξενούνται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ζακύνθου.

Σημειώνεται ότι μετά τη παρέλευση του μεταβατικού διαστήματος, έχει δρομολογηθεί η τοποθέτηση μόνιμου προσωπικού διάσωσης εντός του Νοεμβρίου, ώστε οι πολίτες της Ζακύνθου να μην στερηθούν ξανά την άμεση και ζωτική βοήθεια που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β.»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s