Συνάντηση Στ. Κοντονή με Δήμαρχο Ζακύνθου Παυλο Κολοκοτσα : Υπογράφεται η προγραμματική σύμβαση για τα εργα στο δημοτικό στάδιο. Συνεχίζεται η χρηματοδότηση της αποκατάστασης της Πλατείας Σολωμου. Ρυθμίζεται το χρέος του Δήμου στη ΔΕΗ.


kontonis_01430403447 1/10/2015. Δελτίο τύπου για Ζάκυνθο: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ζακύνθου Παύλο Κολοκοτσά και προχώρησε σε μια σειρά από ενέργειες για την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων του νησιού.
Αρχικά, υπήρξε επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. κ. Παναγιωτάκη ώστε να συνεχιστεί η παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι επαφές ώστε να λυθεί οριστικά το φλέγον αυτό ζήτημα, στη κατεύθυνση της ρύθμισης των οφειλών με μια βιώσιμη διευθέτηση του χρέους.
Επίσης, ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι τον επόμενο μήνα θα υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (με συνολικό προϋπολογισμό 995.000 ευρώ) για την ηλεκτροδότηση και την τοποθέτηση νέου ταρτάν στο Στάδιο της Ζακύνθου, γεγονός που θα αποτελέσει απαρχή για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της βασικής αθλητικής υποδομής της πόλης.
Τέλος, αναφορικά με τα έργα της Πλατείας Σολωμού, ο Υφυπουργός παρενέβη στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ώστε να συνεχιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της χρηματοδότησης ενώ, παράλληλα, υπήρξε επικοινωνία με τον εργολήπτη για την συνέχιση των εργασιών αποκατάστασης.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s