«Τα ψεύδη και η λασπολογία πάντα σερβίρονται καλυτερα στους μονολόγους κ Ακτύπη». Δήλωση του συντονιστή της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Κασσιμάτη.


dsc_0983 18/9 Δήλωση του συντονιστή της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Κασσιμάτη.

«Ειναι ολοφάνερο πλέον γιατί ο υποψήφιος της ΝΔ κ Δ. Ακτύπης, κρύβεται απο την απευθείας αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σταυρο Κοντονή. Δεν είναι μόνο η αδυναμία πολιτικής αντιπαράθεσης αλλα και η τακτική της ψευδολογίας και των συκοφαντιών.

Ετσι σήμερα Παρασκευή 18/9, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να μην υπάρχει και δυνατότητα δημόσιας απάντησης, επιτέθηκε στον Σταύρο Κοντονή για την επιλογή του κ Ακη Ζήβα ως προέδρου της λιμενικής επιτροπής.

Να ενημερώσουμε τον κ Ακτύπη ότι ο ορισμός των μελών της λιμενικής επιτροπής ανήκει στον ΓΓ της αποκεντρωμένης διοίκησης και οχι στον βουλευτή. Τα δε επτά (7) από τα εννέα (9) μέλη της είτε είναι ορισμένοι από συγκεκριμένους φορείς εκπρόσωποι ( περιφερειακή ένωση δήμων, επιμελητήριο, εργατικό κέντρο, ναυτικοί πράκτορες) είτε συμμετέχουν στην σύνθεση της λιμενικής επιτροπής απο την σύσταση της ( λιμενάρχης, τελώνης, εκπρόσωπος διοίκησης )
Ο δε πρόεδρος της λιμενικής επιτροπής εκλέγεται με μυστική ψηφοφορία μεταξύ των μελών της.

Η επιλογή του κ Ακη Ζήβα αρχικά ως μέλους της λιμενικής επιτροπής, με βάση και την προηγούμενη εμπειρία του, σαν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου, ετύγχανε ευρύτερης υποστήριξης καθώς και στήριξης από τον οργανωμένο πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ μετά από δημοκρατικές διαδικασίες.
Η δε εκλογή του ως προέδρου από την λιμενική επιτροπή αυτό επιβεβαιώνει.

Τα ψεύδη και η λασπολογία πάντα σερβίρονται καλύτερα στους μονολόγους κ Ακτύπη»

Comments
One Response to “«Τα ψεύδη και η λασπολογία πάντα σερβίρονται καλυτερα στους μονολόγους κ Ακτύπη». Δήλωση του συντονιστή της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Κασσιμάτη.”
  1. Ο/Η Διονυσια Ποταμιτου λέει:

    …τι θα γινει μετα τα αγκυροβολημενα πλοια στον ορμο των Αλυκων .. εχουν αδεια αγκυροβολιου …η ειναι παρανομη η παραμονη τους … αν ειναι νομιμη και με ποια δικαιολογια και  τι λεγχος εχει γινει για να διαπιστωθει η νομιμοτητα  …τι οριζει σε αυτε ς τις περιπτωσεις ο Κανονισμος του Λιμενικου .. τι κανουν αυτα τα πλοια εκει τι μεταφερουν ??…χμμμ…αφηστε τις γραφειοκρατικες ινριγκες και καταπιαστειτε με τα πραγματικα προβληματα  του νησιου…

    …να εδω κι αλλες υποθεσεις παρανομης και παραξενης αγκυροβολησης πλοιων στην χωρα ..

    http://corfiatiko.blogspot.gr/2015/09/blog-post_24.html http://www.avgi.gr/article/5545004/na-mpei-telos-sto-peiratiko-agkurobolio https://left.gr/news/o-syriza-kythiron-gia-ta-paranoma-agkyrovolia-ston-ormo-voion 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s