Οργάνωση Πόλης ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου: «Χαιρετίζουμε την απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου για την άνευ όρων ΟΛΟΗΜΕΡΗ πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Ρώμα»


Η Οργάνωση Πόλης ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου με δελτίο τύπου που εξέδωσε «χαιρετίζει την απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου για την άνευ όρων ΟΛΟΗΜΕΡΗ πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Ρώμα».

e4a3c20227a661d03a6440760a51e288_w1000_h530_cp Συγκεκριμένα το δελτίο τύπου αναφέρει

«Με την υλοποίηση της απόφασης:

Γίνεται επιτέλους μία αρχή για να γίνει η πόλη μας πιο πράσινη πιο ανθρώπινη, πιο φιλική για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, ιδιαίτερα αν η πεζοδρόμηση συνοδευτεί από κάποια βασική ανάπλαση.

Τονώνεται όχι μόνο η τοπική οικονομία του κέντρου της πόλης μέσα από την αύξηση της προσέλευσης των επισκεπτών και του περισσότερου χρόνου που αυτοί θα παραμένουν σε αυτό, αλλά κι όλη η οικονομία της πόλης , αφού η πεζοδρόμηση αναβαθμίζει την γενική της εικόνα και την κάνει πιο ελκυστική, ιδιαίτερα σήμερα που η άθλια εικόνα της πλατείας Σολωμού φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πιστεύουμε ότι οι πεζόδρομοι της Ζακύνθου δεν πρέπει να σταματήσουν στην Α.Ρώμα , αλλά να καλύψουν μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης, πάντα με κατάλληλο σχεδιασμό, μακροπρόθεσμη στρατηγική παρεμβάσεων κι αλλαγών κι όραμα μία πόλη που άνθρωποι, φύση και οικονομία αναπτύσσονται με αρμονία.

Μετά την απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, ο Δήμος του νησιού οφείλει και αυτός, να συμβάλλει με όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την ολοήμερη πεζοδρόμηση της Αλεξάνδρου Ρώμα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.