Κύριε Δήμαρχε «απεντάξτε» τη λαμαρίνα από την Πλατεία Σολωμού.


Ολοένα και περισσότερο, η εικόνα της διαλυμένης κεντρικής πλατείας του νησιού, προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια και αντιδράσεις από την πλευρά πολλών πολιτών.

819183e9db935af010ecc3028ca3d483_w692 Στα πλαίσια αυτά και απευθυνόμενος προσωπικά στον Δήμαρχο Ζακύνθου κ.Παύλο Κολοκοτσά , η Οργάνωση πόλης του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου, με ανακοίνωση της, ζητά να «απενταχθεί η λαμαρίνα από την πλατεία Σολωμού», επισημαίνοντας με νόημα «Ανασκουμπωθείτε κ.Δήμαρχε! Συγκεντρώστε την πλειοψηφία σας, που φαίνεται να έχετε απωλέσει»
Ολόκληρη η ανακοίνωση

Κύριε Δήμαρχε «απεντάξτε» τη λαμαρίνα από την Πλατεία Σολωμού

Απεντάξτε το δήθεν έργο της Πλατείας. Απεντάξτε τις «φυσούνες», «απεντάξτε» τη …θαλάσσια αύρα από την πλατεία Σολωμού.

κ. Δήμαρχε,χρησιμοποιείστε τα 127.000 ευρώ που ανακοίνωσε ο βουλευτής του νησιού ότι είναι διαθέσιμα για την πλατεία.

Πλακοστρώστε την και ηλεκτροφωτίστε την. Αυτά ΜΟΝΟ! Κι αν δεν σας σας φτάσουν τα 127.000 ευρώ, ζητείστε από τους Ζακυνθινούς πολίτες να κινητοποιηθούν για την αποπεράτωση της Πλατείας.

Κύριε δήμαρχε, αν ο εργολάβος έχει αντίρρηση να το κάνει, «απεντάξτέ» τον κι αυτόν. Βρείτε άλλον εργολάβο!

Κύριε δήμαρχε πριν λίγες μέρες, αμέσως μετά την ανακοίνωση του βουλευτή για τα διαθέσιμα 127.000 ευρώ, αναγγείλατε ότι θα ξεκινούσατε άμεσα τα έργα την Δευτέρα 20/4/2015.

Η Δευτέρα εκείνη πέρασε και τα έργα δεν ξεκίνησαν! Ανασκουμπωθείτε κ.Δήμαρχε! Συγκεντρώστε την πλειοψηφία σας, που φαίνεται να έχετε απωλέσει.

Ο Ζακυνθινός λαός περιμένει από εσάς δημόσια έργα και πράξεις . Ξεκινήστε τώρα! Το θέρος είναι εδώ κ. Δήμαρχε. Οι επισκέπτες του νησιού περιμένουν να δουν κάτι καλύτερο από τη λαμαρινένια Πλατεία Σολωμού!

Υ.Γ. Ειναι προφανές κ.δήμαρχε οτι οφείλετε να αποκρούσετε τις «συμβουλές» της ομάδας του κ. Μποζίκη για ΣΥΝΕΧΙΣΗ του καταστροφικού «έργου» της …βιοκλιματικής. Προφανώς η παράταξη του κ. Μποζίκη θεωρεί οτι το ποσό του 1.562.000 + 40.000 ευρώ που απαιτείται για την ολοκλήρωση της …βιοκλιματικής είναι ΑΣΗΜΑΝΤΟ. Και οτι η Πολιτεία είναι έτοιμη να στείλει αυτό το τεράστιο ποσό στο Δήμο Ζακύνθου, για να …μεταφέρει τη θαλάσσια αύρα στην Πλατεία Σολωμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s