Μεγάλη συμμετοχή κα ενδιαφέρον στην εκδήλωση της ΠΕ Ζακύνθου για την «αγοραπωλησία» στην περιοχή του ναυαγίου. Να δώσουν απο κοινού τη μαχη κάλεσε την περιφέρεια, το δήμο και την εκκλησία ο κεντρικός ομιλητής, δικηγόρος Διονύσης Γκούσκος.


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο το βράδυ στο Μουσικό Γυμνάσιο η εκδήλωση της περιφέρειας για την υπόθεση της παράνομης  αγοραπωλησίας 15.000 στρεμμάτων παραθαλάσσιας και δασικής έκτασης  στην ευρύτερη  περιοχή  του κόλπου  του  ναυαγίου  στην ΒΔ ορεινή Ζάκυνθο, με κεντρικό ομιλητή τον δικηγόρο κ Διονύση Γκούσκο.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο αντι-περιφερειάρχης κ Λευτέρης Νιοτοπουλος και ο δήμαρχος Ζακύνθου κ Παύλος Κολοκοτσάς ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός του υφυπουργού αθλητισμού και  βουλευτή Ζακύνθου κ Σταύρου Κοντονή. 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.Στην εμπεριστατωμένη εισήγηση του ο Δ. Γκούσκος αναφέρθηκε σε πλήθος ιστορικών, οικονομικών, διοικητικών και νομικών στοιχείων με τα οποία τεκμηρίωσε ολοκληρωμένα την παρανομη μεθόδευση με την οποία ο πωλητης και η αγοράστρια λιβανέζικη εταιρεία αξιοποίησης τουριστικών ακινήτων, με την «συνδρομή» μιάς σειράς διοικητικών υπηρεσιών ( δασική, κτηματική, υποθηκοφυλάκειο, εφορία και αποκεντρωμένη διοίκηση) πραγματοποίησαν την αγοραπωλησία.

Πέρα απο τις νομικές πλευρές ο ομιλητής υπογράμμισε για ποιου είδους ανάπτυξη του νησιού και της συγκεκριμένης περιοχής μπορούμε να μιλήσουμε με την εκτεταμένη καταπάτηση και οικοπεδοποίηση δημόσιων δασικών και προστατευόμενων εκτάσεων απο μεγαλοκομπιναδόρους αετονυχηδες.

Ενώ σταθηκε ιδιαίτερα στην σημασία της υπεράσπισης της δημόσιας γης της Ζακύνθου για το σήμερα και το αυριο του τόπου μας.

Κάλεσε τους παρευρισκόμενους κκ Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη και Μητροπολίτες Διονύσιο και Χρυσόστομο σαν εκπροσώπους του Δήμου , της Περιφέρειας και της εκκλησίας να δεσμευθούν δημόσια για κοινή προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: