ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


Niotopoulos_Eleutherios-300x275 Ευρισκόμενος στο εξωτερικό ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος συνεχάρη τόσο το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τον κ. Κοντονή για το νικηφόρο αποτέλεσμα που κατέγραψαν στην εκλογική αναμέτρηση. Δεν παρέλειψε, όμως, να συγχαρεί όλους όσοι συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτών των εκλογών, ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου. Επίσης τα ΜΜΕ του νησιού μας που για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με ζήλο, διασφαλίζοντας και αυτά με το δικό τους τρόπο τη δημοκρατία, και την εκλογική διαδικασία.
«Οι εκλογές, στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τις ανθρωπιστικές αξίες, αποτελούν την αφετηρία μιας νέας πορείας για την Ελλάδα, με βάση την ετυμηγορία του λαού της.
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου πρώτα απ’ όλα στο ζακυνθινό λαό, ο οποίος με τη συμμετοχή του επιβεβαίωσε την πίστη του στη δημοκρατία και τις αξίες της.
Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτών των εκλογών (δικαστικούς, γραμματείς, εφορευτικές επιτροπές, σώματα ασφαλείας, δημοτικούς υπαλλήλους), ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου που για άλλη μία φορά απέδειξαν με τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία τους την υψηλή επαγγελματική τους επάρκεια και το υπηρεσιακό τους ήθος, στοιχεία που με κάνουν υπερήφανο που υπηρετώ μαζί τους ως πολιτικός τους προϊστάμενος.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τα ΜΜΕ του νησιού μας που για άλλη μία φορά ανταποκρίθηκαν με ζήλο, διασφαλίζοντας και αυτά με το δικό τους τρόπο τη δημοκρατία, καλύπτοντας, με την αξιοπιστία που τα διακρίνει, και αυτή την εκλογική διαδικασία.
Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους υποψηφίους των κομμάτων και τους κομματικούς μηχανισμούς οι οποίοι με τη συμμετοχή τους, βοήθησαν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και απέδειξαν ότι η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και δεν φοβάται τίποτα και κανέναν.
Στο φίλο και συναγωνιστή, Σταύρο Κοντονή, εύχομαι από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, στη διακυβέρνηση της ώρας αυτή τη φορά. Είμαι βέβαιος, γνωρίζοντας το ήθος και το χαρακτήρα του και παρακολουθώντας τον τα τελευταία χρόνια ως βουλευτή Ζακύνθου, ότι η επιτυχία του είναι δεδομένη για το καλό των συμπατριωτών μας που υπέστησαν τις συνέπειες των μνημονίων αλλά και για την πρόοδο και ανάπτυξη του νησιού μας σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα.
Από τη μεριά μου, ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά και ως παιδικός φίλος θα είμαι στο πλευρό του κάθε στιγμή αυτού του δύσκολου δρόμου.
Φίλες και φίλοι,
Μια εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε απόψε, μα τίποτα δεν τελειώνει σήμερα εδώ. Αντιθέτως, τώρα αρχίζουν όλα.
Μια νέα πορεία για τον τόπο και τους κατοίκους του ξεκινά από αύριο το πρωί.
Μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και να δημιουργήσουμε την Ελλάδα και την Ευρώπη που θέλουμε, για εμάς και τα παιδιά μας.
Σας ευχαριστώ
Λευτέρης Νιοτόπουλος»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s