«Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατέρρευσε και η χώρα μεταβαίνει σε άμεσες εκλογές» δηλώνει ο Στ. Κοντονής


Την εκλογική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη μιας κοινοβουλευτικά πλειοψηφικής αριστερής και αντιμνημονιακής κυβέρνησης, ζητά ο Βουλευτής Ζακύνθου κ. Σταύρος Κοντονής , στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, στις οποίες οδηγείται ο ελληνικός λαός μετά και την τρίτη προσπάθεια εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, που απέβη άκαρπη.

Δήλωση Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή για τις Εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.

kontonis_sth_boylh_01 Κάτω από την συντριπτική πίεση του ελληνικού λαού με αφετηρία τις Ευρωεκλογές και ως αποτέλεσμα της πολιτικής παρουσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των δημοκρατικών αντιμνημονιακών διεκδικήσεων, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατέρρευσε και η χώρα μεταβαίνει σε άμεσες εκλογές. Μπροστά μας ανοίγει ένα ευρύτατο πεδίο ριζοσπαστικών πολιτικών αλλαγών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που θα μεταμορφώσει την χώρα καταργώντας τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας και βάζοντας τις βάσεις για την διαπραγμάτευση του χρέους, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την κοινωνική δικαιοσύνη και την παραγωγική ανασυγκρότηση. Θα βαδίσουμε μαζί με τον λαό και τους πολίτες και όχι αλαζονικά ή ως συνέχεια του εκφυλισμένου και διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος. Η νίκη θα είναι του λαού, και πολύ σύντομα θα υπάρξει στην χώρα κυβέρνηση της Αριστεράς και των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Ειδικότερα για την Ζάκυνθο, η συνεπής παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στην κατά το δυνατόν –υπό συνθήκες μνημονιακής κυβέρνησης- ανάδειξη όλων των βασικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και την αποφασιστική επίλυση ορισμένων από αυτά. Οδήγησε στην καταπολέμηση της κακοδιοίκησης και της διαφθοράς, στην κάλυψη κοινωνικών, εργασιακών και ασφαλιστικών προβλημάτων, στην υπεράσπιση του φυσικού περιβάλλοντος, του πολιτισμού και της ποιότητας ζωής στο νησί. Στην κατεύθυνση αυτήν θα συνεχίσουμε, τώρα υπό πολύ καλύτερες συνθήκες. Η Ζάκυνθος δεν έχασε από την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012, γι’ αυτό το κόμμα μας ζητά σήμερα την αποφασιστική εκλογική ενίσχυση της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ζάκυνθο και σε όλη την Ελλάδα και την ανάδειξη μιας κοινοβουλευτικά πλειοψηφικής αριστερής και αντιμνημονιακής κυβέρνησης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s