“ Σημαντικό πολιτικό άνοιγμα η παρουσία – για πρώτη φορά – της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου και η προωθηση των θέσεων του κόμματος στον αγροτικό κόσμο»- Συνέντευξη του Βουλευτή Ζακύνθου στο ρ/σ « σκαι 90.2»


kontonis_2 5.12.2014: Σε δελτίο τύπου ο βουλευτής Ζακύνθου, μετά τις δηλώσεις του στο ρ/σ « σκαι 90.2» στη Ζάκυνθο, αναφερεται σχετικά με τις πρόσφατες εκλογές στον ενιαίο αγροτικό συνεταιρισμό. Ειδικωτερα τονίζει:

“Αποτελεί σημαντικό πολιτικό άνοιγμα η παρουσία – για πρώτη φορά – της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου και η προωθηση των θέσεων του κόμματος στον αγροτικό κόσμο. Πρέπει να αξιοποιηθεί η ενίσχυση του ρόλου των αγροτικών συνεταιρισμών στο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, να διευρύνουμε την επιρροή μας και να επιδιώξουμε συμμαχίες με το σύνολο του αγροτικού κόσμου . Η μειωμένη συμμετοχή των αγροτών στο συνεταιριστικό κίνημα είναι ευθύνη της πολιτικής των ηγεσιών του και των κομμάτων που μέχρι τώρα το ήλεγχαν . Νομίζω ότι το αποτέλεσμα για την παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καλύτερο αν είχαν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις του νωρίτερα.

Το αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα και συνολικά ο πρωτογενής τομέας αποτελεί για εμάς βασικό πυλώνα ανάπτυξης στο πλαίσιο της οικονομικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας. Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το γεγονός της παρέμβασης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στα αγροτικά ζητήματα και της εκλογής ενός αντιπροσώπου του στη ΠΑΣΕΓΕΣ”

Ακόμα στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

«Ο βουλευτής ζακύνθου τέλος, διαψευδει κατηγορηματικά παραπολιτικό δημοσίευμα σε σχέση με την “μη στήριξη εκ μέρους του, του συνδικαλιστικού σχήματος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές στον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζακύνθου”. Είναι γνωστή άλλωστε η δημόσια τοποθέτηση του για τις εκλογές, στην εκδήλωση – παρουσίαση των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα και το συναιτεριστικό κίνημα στις 24/10 στο θέατρο του Σαρακινάδο»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s