Χουντοφασιστική πρόκληση απο αιρετό στην Ζάκυνθο. Να πάρει θέση ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο


Αιρετός στην Ζάκυνθο, εμφανίζεται αμετανόητος υμνητής του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Προκαλώντας τις μέρες της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αναρτώντας στο προσωπικό του facebook φωτογραφίες του δικτάτορα με τον τίτλο «δικαιώθηκε» !!!!

10593110_327612480775680_4882078891703834977_n

Χωρίς να υποτιμά κανείς την σημασία μιάς τέτοιας ανάρτησης ανέξάρτητα προέλευσης, το θέμα αποκτα ιδιαίτερη πολιτική σημασία όταν πρόκειται για τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κερίου, εκλεγμένου με την σημερινή πλειοψηφία του δήμου.

Ο κ Δήμαρχος οφείλει να πάρει θέση για το ζήτημα αυτό διότι πρόκειται για αιρετό εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο του. Ακόμα θέση οφείλει να πάρει και το δημοτικό συμβούλιο.

Comments
One Response to “Χουντοφασιστική πρόκληση απο αιρετό στην Ζάκυνθο. Να πάρει θέση ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο”
  1. Ο/Η ΝΙΚΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ λέει:

    όταν εν μέσω κρίσης ευτελίζετε η πολιτική και το πελατειακό παλαιοκομματικό σύστημα ζη και βασιλεύει με αρχιερείς το Σαμαρά και το Βενιζέλο ,ενώ η κοινωνία υποφέρει χωρίς όραμα κι ελπίδα ,φυσικό επακόλουθο είναι οι νοσταλγοί της 21ης Απριλίου 1967 να ξαναζωντανεύουν .Το σάπιο άλλοστε σύστημα της υποτέλειας και της διαπλοκής αναγεννιέται από τις στάχτες του και ποτίζετε από τα Ποτάμια που φρόντισε να δημιουργήσει μετά την απαξίωση του πολιτικού συστήματος από το οποίο ανέλαβε να μας σώσει ο Σωτήρας Θεοδωράκης όπως δείχνουν και οι τελευταίες του δηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s