Με συγκέντρωση στον Παντοκράτορα συνεχίστηκε το πρόγραμμα των συναντήσεων του βουλευτή Ζακύνθου με τους πολίτες


Σάββατο 15/11: Σε συγκέντρωση που οργάνωσε η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Λαγανα στον Παντοκράτορα, μίλησε ο βουλευτής Ζακύνθου Στ. Κοντονής, ενω στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανός και ενδιαφέρων διαλόγος με τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Μιλώντας ο βουλευτής σε ένα μεγάλο ακροατήριο αρχικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις παλινδρομήσεις και τις κυβερνητικές κωλοτούμπες στο θέμα των ρυθμίσεων των οφειλών στο δημόσιο και των «κόκκινων» δανείων αναπτύσσοντας παράλληλα και την πρόταση για την δημιουργία ενός ενδιάμεσου δημόσιου φορέα που θα επιβάλλει τους όρους μιας δίκαιης και με κοινωνικά κριτήρια ρύθμισης που θα είναι υποχρεωτική για τις τράπεζες.

Στη συνέχεια αναφέρφηκε στο πρόβλημα της αντιμετώπισης του δημόσιου χρέους και επανέλαβε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγμάτευση με στόχο την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, υπογρμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί απο την Γερμανία επίσης τις οφειλές απο το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Ειδική συζήτηση έγινε για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό και την αγροτική οικονομία. Ενώ απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για τα ζητήματα της διαφθοράς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s