Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εκδήλωση με τον Νίκο Σκορίνη, υπεύθυνο του τμήματος μΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ


Τετάρτη 15 Οκτώβρη: Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της αντιπεριφέρειας Ζακύνθου εκδήλωση με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις μΜ Επιχειρήσεις με ομιλητή τον Νίκο Σκορίνη, μελος του προεδρείου της ΓΕΣΕΒΕ και υπευθυνο του τμήματος μΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην εισήγηση του ο Νίκος Σκορίνης αναφέρθηκε αναλυτικά στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Ειδικώτερα για την αντιμετώπιση της υπερχρέωσης στο δημόσιο,τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες με την νέα σεισάχθεια και την δημιουργία του ενδιάμεσου φορέα, την αρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης και την αναμόρφωση του πτωχευτικού δικαίου, τις προτάσεις για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την δημιουργία τράπεζας ειδικού σκοπόυ για την χρηματοδότηση και την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων. Οι παραπάνω προτέσεις μαζύ με τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας με την δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας και τις προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης αποτελούν τους διακηρυγμένους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ μετα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Τόνισε μάλιστα ότι οι τομείς του αγροτοδιατροφικού τομέα, του τουρισμού, της ενέργειας, της καινοτομίας, της παραγωγής φαρμακου και της πολιτιστικής παραγωγής αποτελούν τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την παραγωγική ανασυγκρότηση με ιδιαίτερα βαρύνοντα ρόλο των μΜεεπιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου και εμπρόσωποι του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου.
Ακολούθησε ουσιαστικός διάλογος κάτι που αποτελεί και στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για μια ουσιαστκή διαβούλευση στο πρόγραμμα του.

Την πέμπτη στις 12 μμ ο Νίκος Σκορίνης θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s