«Η αγοραπωλησία στην ευρύτερη περιοχή του Ναυαγίου»- Ανοικτή συγκέντρωση-συζήτηση της Οργάνωσης Ελατίων του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή Ζακύνθου – Παρασκευή 26/9, 7 μμ στην Αναφωνήτρια


navagio

Η αγοραπωλησία στα ορεινά θα αποτελέσει αντικείμενο ανοικτής συγκέντρωσης συζήτησης που συγκαλεί αυτή την Παρασκευή στην Αναφωνήτρια η τοπική οργάνωση Ελατίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ζήτημα έχει απασχολήσει επί μακρόν την επικαιρότητα και θέση για το θέμα είχε πάρει τόσο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής όσο και η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Στην σύσκεψη που θα γίνει την Παρασκευή αναμένεται να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις αλλά και τα νεότερα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Η πρόσκληση της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ελατίων αναφέρει:
«Η οργάνωση Ελατίων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση με τον βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία της Αναφωνήτριας με θέμα: «Την αγοροπωλησία στην ευρύτερη περιοχή του Ναυαγίου και των ορεινών περιοχών». Επίσης θα συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τα προβλήματα της περιοχής και οι προτάσεις των κατοίκων»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s