Το Υπουργείο Ανάπτυξης (του Κερκυραίου κ. Δένδια) και ο απερχόμενος περιφερειάρχης της Π.Ι.Ν. κ. Σπύρου ολοκληρώνουν το «τεράστιο» έργο που προσέφεραν στους δοκιμαζόμενους πολίτες της περιφέρειάς μας» – Δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Λ. Νιοτοπουλου


Niotopoulos_Eleutherios-300x275 “Η χρονική στιγμή που εμφανίζονται απαιτήσεις 5 εκ. ευρώ από έργα του Γ ΚΠΣ δεν μπορεί παρά να μας κάνει να πιστεύουμε ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης (του Κερκυραίου κ. Δένδια) και ο απερχόμενος περιφερειάρχης της Π.Ι.Ν. κ. Σπύρου ολοκληρώνουν το «τεράστιο» έργο που προσέφεραν στους δοκιμαζόμενους πολίτες της περιφέρειάς μας με την πλέον ιδανική συντονισμένη έξοδο. Κατ΄ αρχήν συγχαρητήρια γιατί επιτέλους έστω και τώρα κατάφεραν να συνεργαστούν (παρότι και οι δύο ανήκουν στην ίδια παράταξη).
Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο καθυστερημένος αυτός συντονισμός θα επιβαρύνει τους πόρους της περιφέρειας και των Δήμων μας. Άρα θα υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την ήδη υποβαθμισμένη ζωή των κατοίκων της περιφέρειας μας. κ. Σπύρου, δεν τιμωρείται την ΑΝΑΣΑ ούτε θα καταφέρετε με αυτές τις μεθόδους να σταματήσετε το έργο μας. Ο λαός των επτανήσων σας κατέταξε στην αντιπολίτευση διότι λάμψατε δια της απουσίας και της ανυπαρξίας σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του ζητήσετε μια μεγάλη συγνώμη. Τελικά όπως και στη ζωή έτσι και στη πολιτική είναι σημαντικότερος ο τρόπος που αποχωρείς από τον τρόπο που εισέρχεσαι”

Διαβάστε ακόμα:

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δένδιας σε ρόλο «δημίου» της ΠΙΝ και του Ιονίου με συνεργό τον κ. Σπύρου! Ζητεί επιστροφή 23 εκατ. Ευρώ, τα 5 από την ΠΙΝ!

“Λάδι” βγαίνουν διοικήσεις που καταχρέωσαν δημοτικές επιχειρήσεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s