ΚΙΝΗΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ : «Ενημερωτική συνάντηση για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και διώξεις πολιτών …»Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, ώρα 20.00, αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου


kinisi_politvn_zakynthoy_2 Κυβέρνηση, τράπεζες, δικαστές, δικηγόροι και τεχνοκράτες, υπό το άγρυπνο βλέμμα και τις εντολές της Τρόικας, μαγειρεύουν εντός Αυγούστου – όχι τυχαία – το νέο πλαίσιο πλειστηριασμών κατοικιών και άλλων περιουσιακών στοιχείων, την αναμόρφωση του ευνοϊκού για τα νοικοκυριά «νόμου Κατσέλη» και το νέο πτωχευτικό κώδικα επιχειρήσεων που θα επιτρέπει στις τράπεζες να καθορίζουν ποιός θα κλείνει σε μια νύχτα και ποιού την περιουσία θα εκποιούν κάτω του 1/3 της πραγματικής της αξίας.

Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, ώρα 20.00, αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ζακύνθου. Ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση για κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και διώξεις πολιτών για χρέη προς τις τράπεζες. Ο γνωστός μας από την επική του κατάθεση στο Δικαστήριο Ζακύνθου Δημήτρης Αντωνίου με όλες τις πληροφορίες, τις γνώσεις και τους νόμους ώστε να αντισταθούμε στην τραπεζική επέλαση, και ο εξειδικευμένος σε θέματα υπερχρεωμένων νοικοκυριών & επιχειρήσεων δικηγόρος Χρήστος Δελαχάς, θα αναλύσουν την κατάσταση, θα εξηγήσουν με τεχνικά, οικονομικά και νομικά επιχειρήματα γιατί οι τράπεζες δεν δικαιούνται να επιτίθενται στην περιουσία μας και στην ίδια την ανθρώπινη υπόστασή μας και θα μας παρουσιάσουν ουσιαστικές και πρακτικές μεθόδους αντίστασης, προκειμένου να προστατέψουμε τις οικογένειες και τις περιουσίες μας πριν να είναι αργά.
Ας είμαστε όλοι εκεί!

Έτσι βαφτίζουν τώρα το ξεπούλημα και της ιδιωτικής περιουσίας όπως ξενοδοχεία, χωράφια, μαγαζιά, σπίτια σε δήθεν ξένους «επενδυτές»… «νέο πλαίσιο» αντί για πλιάτσικο, «αναθεώρηση» αντί για καταπάτηση κάθε συνταγματικού και ανθρώπινου δικαιώματος, «εκποίηση» αντί για ληστεία!

Αντιστεκόμαστε και καλούμε τους ντόπιους δικηγόρους και τον Δικηγορικό Σύλλογο Ζακύνθου, τους Δικαστές μας που αποκατέστησαν αναδρομικά (μόνο) τις δικές τους αμοιβές, τους φίλους τραπεζοϋπαλλήλους που υπογράφουν και εκτελούν τα ραβασάκια θανατικής καταδίκης μας και όλες ανεξαιρέτως τις Αρχές του τόπου μας, να συνταχθούν και να αντισταθούν μαζί μας. Είμαστε οι συμπολίτες, οι φίλοι, οι συγγενείς και οι πελάτες σας και όχι ο εχθρός. Κοινός μας εχθρός είναι όσοι υπονόμευσαν και καταστρέφουν την Πατρίδα μας και διώχνουν τα παιδιά μας μετανάστες, μας οδηγούν στην απόγνωση και την αυτοκτονία , αντικαθιστώντας μας με ξένους «αγοραστές», «επενδυτές», δήθεν επιχειρηματίες και «τεχνοκράτες».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s