Ανακοίνωση της ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές τις 25ης Μάη


21/5/2014: Σε ανακοίνωση της η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

synaspismos23 «Η ΝΕ Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ χαιρετίζει τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που έδοσαν την ψήφο τους στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της “ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά” με υποψήφιους περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη τους Θ. Γαλιατσάτο και Λ. Νιωτόπουλο και στο δημοτικό ψηφοδέλτιο “ Ζακύν-θινή Αναγέννηση” με υποψήφιο δήμαρχο τον Δ. Μαρίνο-Κουρή.

Τα ψηφοδέλτια που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις έδοσαν μία εξαιρετική μάχη στο αυτοδιοκητικό πεδίο, που αποτελούσε για αυτές ένα μη γνωριμο πεδίο και με αντιπάλους που είχαν ήδη παγιωμένη σχέση με τους τοπικούς μηχανισμούς και πρακτικές των πελατειακών σχέσεων.

Η πρώτη θέση που κατέκτησε στη Ζάκυνθο το περιφερειακό ψηφοδέλτιο της “ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά” και η διεκδίκηση στο β γύρο της περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελεί μία σημαντική νίκη που μπορεί και πρέπει να ολοκληρωθεί στις εκλογές της 25ης Μάη.

Το υψηλό ποσοστό που κατέγραψε το δημοτικό ψηφοδέλτιο της “ Ζακύνθινής Αναγέννησης” και η ισχυρή εκπροσώπηση της στο νέο δημοτικό συμβούλιο αποτελούν μία σοβαρή παρακαταθήκη για την διαμόρφωση ενός νέου σκηνικού στο δήμο Ζακύνθου.

Καλούμε τον δημοκρατικό λαό της Ζακύνθου, εν όψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης την Κυριακή στις 25 του Μάη.

Να ρίξει στην κάλπη των ευρωεκλογών το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Πρόκειται για μία αναμέτρηση που θα κρίνει το αύριο της χώρας. Τα διλήμματα στην κάλπη είναι σαφή, όσο κι αν προσπαθούν να θολώσουν τα νερά τα παπαγαλάκια της διαπλοκής.
Με την Ελλάδα ή με τη Μέρκελ;
Με τη βαρβαρότητα ή με την ανατροπή της;
Με τη δημοκρατία ή με το γύψο των μνημονίων;
Με το χτες ή με το αύριο;
Και η απάντηση στα διλήμματα αυτά είναι μια: Με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Να ολοκληρώσει το νικηφόρο βήμα εκλεγοντας στο τιμόνι της περιφέρειας την “ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά” με περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου τους Θ. Γαλιατσάτο και Λ. Νιωτόπουλο. Για πρώτη φορά αριστερή περιφερειακή αρχή. Την έχουν ανάγκη τα Ιόνια και η Ζακυνθος.

Τέλος σχετικά με την δεύτερη κυριακή στο δήμο στηρίζουμε την απόφαση της δημοτικής κίνησης “Ζακυνθινή Αναγέννση”, που σεβόμενη την κρίση των πολιτών ουτε υποδεικνύει, ουτε πολυ περισσότερο στηρίζει τον έναν η τον άλλο απο τους δύο μνημονιακούς υποψηφίους, προτείνοντας “ψήφο κατα συνείδηση”.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s