Απεργία 9 Απρίλη Δυναμικά συλλαλητήρια σε όλη τη χωρα – Αποκλεισμός της ΔΕΗ και Πορεία στη Ζάκυνθο


Την ώρα που η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής της, επιχειρεί να ισοπεδώσει και τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα, να εξαφανίσει τα υπολείμματα του εργατικού δικαίου και να μετατρέψει την ελληνική κοινωνία σε εργασιακή και οικονομική έρημο, η κοινωνία δίνει την απάντησή της στους δρόμους διεκδικώντας την αξιοπρέπειά της.

Η απεργία της 9ης Απριλίου ξεκίνησε απο το πρωι με αποκλεισμό της ΔΕΗ απο την κίνηση ενάντια στην κρατική και τραπεζική αυθαιρεσία.

Τα αυτονόητα αιτήματα για: δημιουργία πολλών δόσεων ξεχωριστά για την κάθε περίπτωση ώστε να μην συσσωρεύονται χρέη που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, δυνατότητα πληρωμής μόνο της Ηλεκτρικής Ενέργειας με απεμπλοκή των λοιπών χρεώσεων υπέρ τρίτων ούτος ώστε οι λοιπές αυτές χρεώσεις να μην είναι αιτία διακοπής ρεύματος, μείωση του κόστους κατανάλωσης της κιλοβατώρας όπως θα έπρεπε να είναι το κόστος ενός κοινωνικού αγαθού απαραίτητο για όλους μέσα σ΄αυτή την συγκυρία, διαβιβάστηκαν από αντιπροσωπεία στον προϊστάμενο της υπηρεσίας και ζητήθηκε να μεταφερθούν στην περιφερειακή διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η χώρα στο σκοτάδι .

Δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή και σε κάθε τέτοια περίπτωση θα μας βρίσκεται μπροστά σας.

Στο κάλεσμα του συντονιστικού των πρωτοβάθμιων σωματείων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στις 10.30 το πρωί έξω απο την περιφέρεια ανταποκρίθηκαν οι απεργοί. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικού δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε εξω απο τα γραφεία της ΔΕΗ οπου συναντήθηκαν με τους πολιτες που είχαν αποκλείσει τη ΔΕΗ. Ο αποκλεισμός δίηρκεσε μέχρι το μεσημέρι.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s