ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΔΕΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 07:30 ΠΡΩΙΝΗ – Κάλεσμα της Κίνησης Ενάντια στην Κρατική και Τραπεζική


ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

plistiriasmoi-685x320 Στα πλαίσια των δράσεων μας που αφορά οτιδήποτε μας υπερχρεώνει,(ΤΡΑΠΕΖΕΣ ,ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΕΦΟΡΙΑ ) ήρθε η ώρα να απευθυνθούμε και στη ΔΕΗ που μας στερεί την δυνατότητα αποπληρωμής ενός βασικού κοινωνικού αγαθού όπως είναι η Ηλεκτρική Ενέργεια .
Εκατομμύρια Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν επιβαρυνθεί εκτός από τις παράλογες και συνεχόμενες προσαυξήσεις που επιβάλει η επιχείρηση και με κρυφές και φανερές χρεώσεις υπέρ τρίτων, όπως δήμοι, τηλεόραση, χαράτσι, δίκτυα, ανανεώσιμες πυγές ενέργειας κ.λ.π. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το λογαριασμό υπερβολικό και πολλές φορές αδύνατο να πληρωθεί στην ώρα του.
Σ΄αυτό το σημείο αντί να αντιμετωπιζόμαστε από τη ΔΕΗ σαν πολίτες οι οποίοι έχουν τη διάθεση να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, ζούμε την αδιαλλαξία της διοίκησης που αντί να λύνει το πρόβλημα απειλεί με διακοπή της ηλεκτροδότησης και αξιώνει διακανονισμούς με μόνο 4 δόσεις.
Έτσι κάθε πολίτης με την γεύση στο στόμα ότι είναι κακοπληρωτής και απατεώνας αδυνατεί να ρυθμίσει τις οφειλές του.

• Ζητάμε άμεσα την αλλαγή αυτού του κατεστημένου, την δημιουργία πολλών δόσεων ξεχωριστά για την κάθε περίπτωση, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το αυτονόητο και να μην συσσωρεύονται χρέη που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν.
• Ζητάμε την δυνατότητα πληρωμής μόνο της Ηλεκτρικής Ενέργειας, με απεμπλοκή των λοιπών χρεώσεων υπέρ τρίτων, ούτος ώστε οι λοιπές αυτές χρεώσεις να μην είναι αιτία διακοπής ρεύματος.
• Ζητάμε την μείωση του κόστους κατανάλωσης της κιλοβατώρας όπως θα έπρεπε να είναι το κόστος ενός κοινωνικού αγαθού απαραίτητο για όλους μέσα σ΄αυτή την συγκυρία.

Εάν η διοίκηση και αυτοί που βγάζουν τους νόμους δεν λάβουν άμεσα υπόψη τους τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου εν καιρό κρίσης σας δηλώνουμε ότι είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι να προστατέψουμε τις οικογένειες μας και τις επιχειρήσεις μας .
Δεν θα επιτρέψουμε να βυθιστεί η χώρα στο σκοτάδι .
Δεν θα επιτρέψουμε καμία διακοπή και σε κάθε τέτοια περίπτωση θα μας βρίσκεται μπροστά σας.
Κλείνουμε σήμερα τα γραφεία της ΔΕΗ σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και προειδοποίησης ενημερώνοντας για τις διαθέσεις μας.
Παρακαλούμε να τεθούν υπ΄οψιν οι απαιτήσεις μας και να δοθεί άμεσα λύση χωρίς την απειλή της διακοπής των ηλεκτροδοτήσεων .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

«Ο κόσμος είναι επικίνδυνος , όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό ,
αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα»
Α. ΑΙΝΣΤΑΙΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s