Μίμης Κουρής για τον πρόεδρο του ΔΔ Βασιλικού : «Ο Νέλος είναι ευρύτερα αναγνωρισμένος (και όχι μόνο στο Βασιλικό), για την καθαρότητα των θέσεων του και των ενεργειών του. Θα είναι υποψήφιος του τοπικού συμβουλίου του συνδυασμού μας στο Βασιλικό»


O Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ζακυνθινή Αναγέννηση κ.Μίμης Μαρίνος Κουρής, φιλοξενήθηκε στο ΙonianRadio.gr. και στην εκπομπή του Δημήτρη Τετράδη, όπου σχολίασε τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

koyris_marinos_zakynuinh_anagennhsh «Οι δραστηριότητες και ο χαρακτήρας της Αυτοδιοίκησης έχουν περιοριστεί .Από Αυτοδιοίκηση έχει γίνει Διοίκηση, γεγονός που θα δημιουργήσει τα κυριότερα και σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνικής συνοχής σε όλη τη χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Κουρής, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι «θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή Κυβερνητικής πολιτικής και σε Αυτοδιοικητικό επίπεδο να εφαρμοστεί μια άλλη τακτική , μια άλλη πολιτική»

Στη συνέχεια ο κ.Κουρής έκανε λόγο για την συνάντηση που είχε με τον σημερινό Πρόεδρο του Δ.Δ Βασιλικού, κ. Διονύση Γιαννούλη ή Νέλο και την επαναδιεκδίκηση του τοπικού συμβούλιου Βασιλικού με το ψηφοδέλτιο Κουρή μετά την αποστασιοποίηση του από τον συνδυασμό Μποζίκη .

«Ο Νέλος είναι ευρύτερα αναγνωρισμένος (και όχι μόνο στο Βασιλικό), για την καθαρότητα των θέσεων του και των ενεργειών του. Διαπιστώθηκε “σύμπτωση» των απόψεων μας σε πολλά θέματα και πλέον συμφωνήθηκε και θα αποτελέσει ένα από τα υποψήφια μέλη του τοπικού συμβουλίου που θα κατεβάσει ο συνδυασμός μας στο Βασιλικό» δήλωσε ο κ.Κουρής, ενώ επεσήμανε ότι «Βάζει πονοκέφαλο στο κεφάλι του» γιατί ο κ.Νέλος είναι ιδιαίτερα διεκδικητικός όταν πρόκειται για συμφέροντα του Βασιλικού.

Ολοκληρώνοντας ο κ.Κουρής , τόνισε ότι το κρίσιμο σημείο μετά τις εκλογές του Μαίου είναι «η τοπική Αυτοδιοίκηση να είναι ο αναπτυξιακός μηχανισμός προς όφελος των ζακυνθινών, να σταθεί δίπλα στον πολίτη, να μην επιτρέψει διαιρέσεις και αντιπαραθέσεις κάτι που επιτευχθεί με την συμμετοχικότητα».

Ολόκληρη την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο IonianRadio.gr (23.01.2014)

Πηγή: ZantePress24.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s