Κυριακή 15 Δεκέμβρη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου – Ξενοδοχείο Παλατίνο – Το 2014 είναι χρόνος αγώνα και ελπίδας. Θέλουμε να γίνει χρόνος της μεγάλης ανατροπής.


Το 2014 είναι χρόνος αγώνα και ελπίδας. Θέλουμε να γίνει χρόνος της μεγάλης ανατροπής Αγωνιζόμαστε για να μπει ένα τέλος τώρα. Διεκδικούμε την λαϊκή ετυμηγορία τώρα.

synaspismos23 Πραγματοποιείται την Κυριακή 15 Δεκέμβρη η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη των οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κρόνος» του ξενοδοχείου Παλατίνο.

Καλούνται οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των οργανώσεων καθως και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την διαδικασία σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

Πρόγραμμα:

10.00 πμ Προσέλευση
10.30 πμ Εναρξη Διαδικασίας – Εκλογή Προεδρείου
10.30 – 11.30 πμ Εισήγηση απερχόμενου οργάνου – Ομιλία μέλους ΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις
11.30 – 14.00 Ομιλίες αντιπροσώπων
14.00 Υποβολή υποψηφιοτήτων – Εκλογή ΕφορευτικήςΕπιτροπής
14.30 Ψηφοφορία

Οι εκλεγμένοι απο τις συνελευσεις των οκτώ οργανωσεων μελών θα συνέλθουν σε σώμα, προκειμένου να κάνουν τον απολογισμό δράσης του κόμματος το χρόνο που πέρασε, να συζήσουν για την λειτουργία του κόμματος και να σχεδιάσουν τη δράση για το επόμενο διάστημα. Ακόμα θα εκλέξουν την νέα νομαρχιακή επιτροπη και τους αντιπροσώπους στο Περιφερειακό Συντονιστικό Οργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και οι αποφάσεις του αποτέλεσαν συνέχεια και τομή στην μέχρι σήμερα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Η μετατροπή της συσπείρωσης της Αριστεράς, σε ενιαίο, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα των μελών του αποτελεί σήμερα μια κρίσιμη προϋπόθεση για να οργανώσουμε την πάλη μας για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά, των μνημονίων και της τρόικας.

Το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ των μελών θα πετύχει αν κατορθώνει να συνδυάσει την ανάπτυξη της δημοκρατίας, της συλλογικότητας, της συντροφικής αλληλεγγύης, της αναβάθμισης της λειτουργίας στο εσωτερικό του, με τον κινηματικό-εξωστρεφή προσανατολισμό, την αποτελεσματικότητα στην πολιτική του παρέμβαση και δράση και την οργανωτική ανάπτυξη. Αποτελεί στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε η δημιουργία όρων συμμετοχής και συλλογικής δράσης και όχι ανάθεσης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s