Ο βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής δήλωσε σχετικά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του από τον Δήμαρχο Ζακύνθου


kontonis_2 Ο βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής δήλωσε σχετικά με την κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον του από τον Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Μποζίκη τα ακόλουθα :

Μετά τον Γάσπαρο σειρά πήρε και ο Μποζίκης να μας μηνύσει. Θυμίζουμε ότι ο πρώην νομάρχης είχε μηνύσει εμένα, τον Θανάση Καραΐσκο και τον Νίκο Ποταμίτη για την αποκάλυψη της απόπειρας αγοράς ακινήτου στο Ρόιδο. Η μήνυσή του φυσικά ετέθη στο αρχείο ως προδήλως αβάσιμη.

Καλώ τον Μποζίκη να καταθέσει άμεσα την μήνυση και την αγωγή, όπως έχει προαναγγείλει, εναντίον μου και τότε θα δούμε ποιος «γελάει τελευταίος».

Σε κάθε περίπτωση δεν θα πάρουμε την άδειά του για να ασκήσουμε το δικαίωμα και καθήκον μας στον κοινοβουλευτικό έλεγχο όπως αυτός νομίζει και επιθυμεί. Με την σημερινή του δήλωση, όμως, εκτός των άλλων, δέχεται ότι το κύκλωμα των παρανόμων αδειών παραμονής των αλλοδαπών λειτούργησε επί της δημαρχίας του στον Δήμο Αρκαδίων σε αντίθεση με όσα ισχυριζόταν μέχρι σήμερα. Επίσης, υπαινίσσεται σαφώς ότι την οδό των δικαστηρίων την επέλεξε για να απαντήσει στην δική μου αναφορά για το ζήτημα. Σιγά μην φοβηθώ. Όσο για το αν ενήργησε στο ζήτημα όπως ορίζει ο νόμος έχει ήδη τοποθετηθεί στην ετήσια έκθεσή του ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης και διεξάγεται έρευνα από το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Καλό θα ήταν να την διαβάσει, θα του χρησιμεύσει ενώπιον του δικαστηρίου,

Θα έπρεπε, ακόμη, να γνωρίζει και ως δικηγόρος ότι ανεξαρτήτως της πορείας της ποινικής δίωξης καμία ασυλία δεν καλύπτει τις διαφορές αστικής φύσεως. Οπότε να μην ανησυχεί.

Αθήνα , 10-12-2013,

Διαβάστε ακόμα:

Συριζα ΕΚΜ Ζακύνθου: Τα ψέματα του πανικόβλητου δημάρχου για τις παράνομες νομιμοποιήσεις μεταναστών

” Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης” – Τηλεοπτική αντιπαράθεση του Βουλευτή Ζακύνθου Στ. Κοντονή και του Δημάρχου Στ. Μποζίκη στην τηλεόραση του Σκαι ( βίντεο)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s