Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διαβούλευση με την κοινωνία από τον Μίμη Κουρήkoyrhs_zakynuinh_anagennhsh Στα πλαίσια της διαβούλευσης με την κοινωνία, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ζακυνθινή Αναγέννηση» Μίμης Κουρής και εκπρόσωποί της επισκέφθηκαν στις 28.11.13 την κοινότητα της Λιθακιάς και στις 30.11.13 την Αγριλιά της κοινότητας Μουζακίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Μίμης Μαρίνος-Κουρής, ανέπτυξε σε συγκεντρώσεις κατοίκων τις βασικές αρχές-θέσεις της Δ.Κ. και στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμος διάλογος. Παράλληλα έγινε καταγραφή των προβλημάτων, όπως αυτά διατυπώθηκαν από τους κατοίκους, καθώς κι απόψεις για τη λύση τους. Καταγράφηκε ο προβληματισμός κι η δυσαρέσκεια για την εγκατάλειψη των χωριών και την ελλειμματική παροχή βασικών υπηρεσιών, ιδίως καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, καθώς και την ανησυχία τους για την προοπτική του τουρισμού. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν οι δημότες στην ανάγκη για ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των διαφόρων Δημοτικών Ενοτήτων και της πόλης.

Γι’ αυτό «συζητάμε, ενημερώνουμε κι ενημερωνόμαστε από τους δημότες», ώστε τόσο το πρόγραμμα της Δ.Κ., όσο και η μελλοντική διαχείριση του Δήμου να γίνει με συμμετοχικές διαδικασίες, με άξονα την ισόρροπη ανάπτυξη για την “Αναγέννηση όλης της Ζακύνθου”.

Πηγή: Zantepress24.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s