Δημοτική Κίνηση Ζακυνθινή Αναγέννηση:«Το κράτος έκτακτης ανάγκης και η μνημονιακή αφωνία της δημοτικής αρχής»koyrhs_zakynuinh_anagennhsh Για μνημονιακή «αφωνία» στο μείζον ζήτημα δημοκρατίας, που ανέκυψε μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, εγκαλεί τον κατά τα άλλα λαλίστατο δήμαρχο κ Στέλλιο Μποζίκη, με δελτίο τύπου που εξέδωσε η «Ζακυνθινή Αναγέννηση». Αναλυτικώτερα αναφέρει:

«Τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου, με την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή και όσα επακολούθησαν ολοκλήρωσαν την επιχείρηση του μαύρου στην ενημέρωση και στη δημοκρατία.

Συνιστούν κίνηση πολιτικής αποσταθεροποίησης, που εμπεδώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εγκαθίδρυση στη χώρα μας, σαράντα χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ενός κράτους έκτακτης ανάγκης με χαρακτηριστικά την αντισυνταγματική διακυβέρνηση και τα έκτακτα αστυνομικά μέτρα.

Οι αντικοινωνικές και ανθρωποκτόνες μνημονιακές πολιτικές σκοτώνουν και την δημοκρατία.

Προκαλεί κατάπληξη αλλά ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα αποκαλυπτική η αφωνία της δημοτικής αρχής απέναντι στο μείζον αυτό ζήτημα δημοκρατίας.

Ανάγλυφα εμφανίζεται ότι ο λαλίστατος Δήμαρχος των ραδιοκυμάτων και των καταιγιστικών μηνυμάτων μέσω του Facebook δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις του με τα κόμματα της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου.

Όσο για το θέμα της ΕΡΤ μπορεί να τον ακούσουμε σύντομα να δηλώνει ότι καταδικάζει την επέμβαση στην ΕΡΤ αλλά έπρεπε να επιβληθεί και η «νομιμότητα» των χημικών και των ΜΑΤ έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη μνημονιακή συγκυβέρνηση και με δήθεν «αντιμνημονιακό» μανδύα.»

Πηγή: Zantepress24.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s