Γκάλοπ: Κατά της θεωρίας των δύο άκρων η πλειοψηφία, μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ


Δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για το Tvxs.gr

Εντυπωσιακά ευρήματα για το πολιτικό σκηνικό, την στάση των πολιτών απέναντι στην ΧΑ αλλά και τις συλλήψεις στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για το Tvxs.gr. Η μεγάλη πλειοψηφία διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ η ΝΔ δεν φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα από το μέτωπο κατά της ΧΑ: στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 2,5 μονάδες.

140271g-5

Το 77% θεωρεί ότι η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών της ΧΑ, ενώ μόνο το 15% διαφωνεί.
Το 52% διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ το 16% συμφωνεί: η εκλογική βάση της ΝΔ εμφανίζεται διχασμένη, με το μεγαλύτερο μέρος να διαφωνεί σύμφωνα με την έρευνα.. Ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 9%.

140271g-7

Η μεγάλη πλειοψηφία(70%) συμφωνεί με τις συλλήψεις του ηγετικού πυρήνα της ΧΑ, αλλά ένα αξιοσημείωτο ποσοστό διαφωνεί. Παραπλήσια είναι τα ποσοστά στην ερώτηση αν η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση.

140271g-7

Οι απαντήσεις στην ερώτηση αυτή παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Το 3% συμφωνεί και το 4% «μάλλον συμφωνεί» με τις απόψεις της Χρυσής Αυγής. Τα ποσοστα μειώνονται σε 3% και 2% στην ερώτηση για τις ενέργειες της Χρυσής Αυγής.

140271-palmos-prothesi

140271g-3

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s