Παρέμβαση Στ. Κοντονή στον Υφ. Αθλητισμού για κολυμβητήριο, κλειστό γυμναστήριο και γήπεδο Λαγκαδακίων


Στις 2 Αυγούστου, ο Βουλευτής Ζακύνθου Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον Υφυπουργό για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό και του έθεσε ζητήματα σχετικά με τη δημιουργία αθλητικών υποδομών και την ανάπτυξη της αθλητικής δραστηριότητας στο νησί της Ζακύνθου. Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε να εξετάσει τα προβαλλόμενα ζητήματα, ιδίως το χρονίζον πρόβλημα του κλειστού γυμναστηρίου και τη δημιουργία κολυμβητηρίου όπως και γηπέδου στην κοινότητα Λαγκαδακίων.

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής Σταύρος Κοντονής δήλωσε :
dsc065481-e1340015325504
«Έθεσα υπ’ όψιν του κ. Υφυπουργού τα χρονίζοντα προβλήματα δημιουργίας αθλητικών υποδομών στο νησί μας. Προβλήματα που εξ’ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών οξύνονται, αφού όπως ανέφερε και ο Υφυπουργός το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων έχει περικοπεί σε μεγάλο βαθμό. Παρ’ όλα αυτά υποσχέθηκε με την έναρξη της νέας βουλευτικής συνόδου να έχει συγκεκριμένες απαντήσεις για όσα σήμερα συζητήσαμε.

Δυστυχώς η κυβερνητική πολιτική από τη μία και η απουσία –αδιαφορία των δημοτικών αρχών των τελευταίων χρόνων δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Από τη μεριά μου θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια, έστω να δρομολογηθούν έργα που έχει ανάγκη ο τόπος και η νεολαία της Ζακύνθου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s