Δήμαρχος Ζακύνθου για ΕΡΤ: » το μόρφωμα αυτό που συντηρούσε ο ελληνικός λαός έτρωγε από τις σάρκες μας» !!!!!!!!!!!!


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΚι ενώ όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της « Zante Press 24» , το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Ζακύνθου εξέδωσε ψήφισμα όπου διαφωνούσε κάθετα με το κλείσιμο της ΕΡΤ, χθες ο Δήμαρχος κ. Σ.Μποζικης δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ότι «το θέμα έχει κι άλλες πτυχές».

«Ο τρόπος που έκλεισε ναι μεν εμπεριέχει στοιχεία φασισμού, διότι διεκόπη η λειτουργία με νομοθετικού περιεχομένου πράξη, που είναι άκρως απαράδεκτη ενέργεια, όμως υπάρχει και μια άλλη παράμετρος που έχει να κάνει με την αναδιάρθρωση» , δήλωσε ο κ.Μποζίκης και συνέχισε «είχε δημιουργηθεί ένα απόστημα που δεν εξυπηρετούσε το σκοπό για τον οποίο υπήρχε» και τόνισε ότι πρέπει να μπει ένα «μέτρο στη διαφθορά».

Αναφερόμενος με νόημα, στον κ. Κεδίκογλου, τον χαρακτήρισε «απαράδεκτο», γιατί μιλάει για «άνδρο διαφθοράς», ενώ ο ίδιος ο κ. Κεδίκογλου, έχει κάνει τα ίδια με δικες του προσλήψεις … «κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά όταν λέει ότι αυτό που θα στηθεί θα είναι διαφορετικό. Οι ίδιοι είναι μέρος της διαφθοράς. Η ΕΡΤ έπρεπε να αλλάξει, ανοιχτή και όχι κλειστή».

Προσωπική θέση του Δημάρχου για την ΕΡΤ είναι ότι πρέπει να αλλάξει ριζικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «το μόρφωμα αυτό που συντηρούσε ο ελληνικός λαός έτρωγε από τις σάρκες μας».

Χαρακτήρισε το κράτος που ζούμε «Σοβιετικού τύπου», αποδίδοντας την ευθύνη στις Κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που τους διοικητές,τους είχαν και τους έχουν για διακοσμητικούς ρόλους ενώ κουμάντο κάνουν οι συνδικαλιστές.

«Η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει και να λειτουργήσει προς όφελος της κοινωνίας παρέχοντας διασκέδαση και ενημέρωση» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάντια του δημόσιου τομέα , που έγινε έτσι προκειμένου να καλύπτει πελατειακές ανάγκες. Μάλιστα αναφέρθηκε στον υπεράριθμο αριθμό υπαλλήλων της ΕΡΤ, μίλησε για 2900 υπαλλήλους, την στιγμή που «ολόκληρο BBC έχει μόνο 500 υπαλλήλους».

Τελειώνοντας εξέφρασε και ένα προσωπικό παράπονο του, απέναντι στην Κρατική Ραδιοφωνία σε τοπικό επίπεδο: «Είμαι δυόμισι χρόνια Δήμαρχος. Λογικά θα έπρεπε από την κρατική Ραδιοφωνία να με καλούσαν να μιλήσω για τα προβλήματα του νησιού. Στα δυόμισι χρόνια, μια φορά με έχουν καλέσει. Δεν κρατάω κακία, τους συμπαραστέκομαι , αλλά η πικρία υπάρχει.».

Πηγή: Zantepress24gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s