Συριζα ΕΚΜ Ζακύνθου: Τα ψέματα του πανικόβλητου δημάρχου για τις παράνομες νομιμοποιήσεις μεταναστών


Ζάκυνθος 30/5/2013

Σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Συριζα ΕΚΜ Ζακύνθου
με τίτλο

«Τα ψέματα του πανικόβλητου δημάρχου για τις παράνομες νομιμοποιήσεις μεταναστών»

syriza-ekm

τονίζεται:

«Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και σε εμφανή κατάσταση πανικού ο δήμαρχος κ Στέλιος Μποζίκης επιτίθεται για μια ακόμα φορά στο Συριζα ΕΚΜ και τα στελέχη του.

Όμως για να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη του Δήμαρχου, τα γεγονότα σχετικά με τις παράνομες νομιμοποίησης μεταναστών, έχουν ως εξής :

-Από τον Φλεβάρη του 2011, ο τότε υπεύθυνος του τμήματος μεταναστών του Δήμου Ζακύνθου, Διονύσης Συνετός, κάνει έγγραφες καταγγελίες για σωρεία παράνομων ενεργειών στις νομιμοποιήσεις μεταναστών στο αντίστοιχο τμήμα του πρώην Δήμου Αρκαδίων.

– Μετά από τις καταγγελίες, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας (και όχι ο Δήμος Ζακύνθου) ενημερώνει το Υπουργείο Εσωτερικών για την προβληματική λειτουργία του Γραφείου Αλλοδαπών του Δήμου Ζακύνθου.

– Τον Ιούλιο του 2011 το Υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο του προς το Δήμο Ζακύνθου ζητάει να διαταχθεί ΕΔΕ για τις καταγγελίες του κ. Συνετού.

– Τον Γενάρη του 2012 δημοσιοποιούνται από τον Διονύση Συνετό οι καταγγελίες–αναφορές του για την προβληματική λειτουργία του Γραφείου Αλλοδαπών του πρώην Δήμου Αρκαδίων. Την ίδια μάλιστα περίοδο τιμωρείται για… «ανάρμοστη συμπεριφορά προς την υπηρεσία τουυ»

– Τον Φλεβάρη του 2012 ο Δήμαρχος Ζακύνθου ενημερώνει για το αποτέλεσμα της ΕΔΕ με την ποινή στέρησης μισθού ενός μήνα σε υπάλληλο του Δήμου.

– Τον Μάρτη του 2012 μετά από την κοινοποιηθείσα καταγγελία του κ. Συνετού, ο ΣΥΡΙΖΑ υποβάλλει ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών.

– Το Υπουργείο Εσωτερικών κρίνει ότι συντρέχει λόγος για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και αποστέλλει όλα τα σχετικά έγγραφα (μαζί και τις απαντήσεις του Δήμου Ζακύνθου) στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (άρα δεν έκλεισε η υπόθεση).

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε

– Γιατί ισχυρίζεστε ότι εσείς αποκαλύψατε το σκάνδαλο όταν η εντολή για ΕΔΕ σας δόθηκε από το υπουργείο εσωτερικών;

– Γιατί τιμωρήσατε τον υπάλληλο που δημοσιοποίησε το σκάνδαλο;

-Γιατί ισχυρίζεστε ότι το θέμα έχει κλείσει ενώ δεν έχει κοινοποιηθεί το
πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ;

– Γιατί προβοκάρετε το ΣΥΡΙΖΑ σαν άθλιος συκοφάντης ότι δήθεν, πίσω
από το δημοσίευμα του ηλεκτρονικού μέσου, βρίσκεται αυτός ;

– Τι λέτε για την διάψευση του Διονύση Συνετού, σχετικά με την κομματική ιδιότητα ( μέλος του Συριζα) που του αποδώσατε;

-Γιατί αθλιολογείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται για την προσωπική σας ζωή όταν γνωρίζεται πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σας επιτίθεται πολιτικά αλλά ποτέ (και για κανένα πολιτικό του αντίπαλο) δεν επιτίθεται σε προσωπικό επίπεδο ;

Όσες αθλιότητες και να κατασκευάζετε δεν καμουφλάρεται η πολιτική σας στήριξη στους οικονομικά ισχυρούς και η ταύτιση σας σε κάθε είδους μνημονιακή υπηρεσία όπως πρόσφατα:

-Με την πρωτοφανή ομολογία σας, στο τελευταίο επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο, ότι παρανομήσατε για το καλό του ζακυνθινού αθλητισμού. Δεν τολμήσατε όμως να «παρανομήσετε» για να προστατεύσετε τους πολίτες από το χαράτσι της ΔΕΗ

-Με τον Οργανισμό Τουρισμού, που προτιμήσατε να απομακρύνετε το Επιμελητήριο Ζακύνθου με 8000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις προκειμένου να συμμαχήσετε με τον ολιγοπωλιακό τουρισμό του all inclousive

– Με το να πρέπει να πληρώσουν οι δημότες τα 30.000 ευρώ πρόστιμο για την Ναπολεόντεια τακτική σας να κόψετε το ηλεκτρικό ρεύμα σε εστιατόριο της πόλης

Μπορούμε λοιπόν να σας περιγράψουμε ως ένα Δήμαρχο εμπαθή, συκοφάντη, πολιτικά γυρολόγο και ανίκανο να σταθεί στο πλευρό μιας κοινωνίας που «βομβαρδίζεται» από μια άθλια τρικομματική κυβέρνηση.»

Διαβάστε ακόμα:

«Καταγγελία και δίωξη εργαζομένου στο Δήμο Ζακύνθου» – Το πλήρες κείμενο της ερώτησης των βουλευτών του Συριζα

Η απάντηση του υπουργου εσωτερικών κ Γιανίτση( με αποκαλυπτικά στοιχεία για τον έλεγχο της καταγγελίας)

“ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΩΝ” ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΥΝΕΤΟΥ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΟΖΙΚΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: