Πλατυ δημοκρατικό ριζοσπαστικό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Δημήτρη Μαρίνο- Κουρή, η πρόταση του Συριζα ΕΚΜ Ζακυνθου για τις δημοτικές εκλογές


12/5/2013

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου του Συριζα ΕΚΜ συνεδρίασε στις 8/5, με θέμα την τακτική του κόμματος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η απόφαση που λήφθηκε αναφέρει:

koyrhs

«Ο Συριζα ΕΚΜ στη Ζάκυνθο, θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην δημιουργία ενός ευρύτατου δημοκρατικού και ριζοσπαστικού ψηφοδελτίου. Στο οποίο μπορεί να συστρατευθεί κάθε έντιμος συμπολίτης μας πέρα από κομματική προέλευση η ένταξη.

•Για να σταματήσει η τοπική αυτοδιοίκηση στο νησί μας να αποτελεί τον νεροκουβαλητή των μνημονιακών πολιτικών και να αποτελέσει ασπίδα προστασίας της κοινωνίας απέναντι στην κρίση.
•Για να διεκδικήσει τα αναγκαία έργα και τις υποδομές που δικαιούται ο τόπος μας και να αξιοποιήσει τα συγκριτικά ιστορικά και πολιτιστικά του πλεονεκτήματα.
•Για να διαμορφωθεί ένα νέο πρότυπο σχέσεων του δημότη με την τοπική αυτοδιοίκηση στηριγμένο στην ουσιαστική δημοκρατική συμμετοχή, πέρα από πρακτικές πελατειακών σχέσεων, διαπλοκής και διαφθοράς

Η ομόφωνη πρόταση της Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου του Συριζα ΕΚΜ για τον επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, είναι ο συμπολίτης μας ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ Δημήτρης Μαρίνος-Κουρής.

Η παρουσίαση στην κοινωνία των προγραμματικών θέσεων και της βασικής στελέχωσης του ψηφοδελτίου καθώς και η ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές, είναι αυτονόητο ότι αποτελούν υπόθεση του επικεφαλής και της δημοτικής κίνησης που θα συγκροτηθεί.

Ο Συριζα ΕΚΜ θα υπερασπισθεί την ευρύτητα και την αυτονομία της προσπάθειας, που δεν πρέπει να έχει στενά κομματικά χαρακτηριστικά.

Ζάκυνθος 12/5/2013

Η γραμματεία Ζακύνθου

Του Συριζα ΕΚΜ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s