Ισόβια για τον έντιμο φίλο του Σαμαρά, Βασ. Παπαγεωργόπουλο – ΣΥΡΙΖΑ: Μήτρα της διαφθοράς και της διαπλοκής η ΝΔ


Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για το οικονομικό σκάνδαλο στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, σχετική αναφορά του Αλ. Τσίπρα χθες από τη Θεσσαλονίκη. –

samaras papageorgopoulos_0

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αναφέρει για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο:

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι:

«Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης» (ΔΕΘ – 17/9/2011)

Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής.

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ»

Στην καταδίκη για διαφθορά του Β. Παπαγεωργόπουλου («είναι ένα θλιβερό γεγονός, δεν γεμίζουμε χαρά όταν βλέπουμε ανθρώπους να καταδικάζονται σε ισόβια») σε συνάρτηση με τις επιθέσεις του Αντ. Σαμαρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο «κουνά το δάχτυλο για ανομία» ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε χθες,Τετάρτη 27/2, και ο Αλ. Τσίπρας στο ξεκίνημα της εκδήλωσης για την παιδεία στη Θεσσαλονίκη:

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Αν και χαιρετίζω σε μία θεματική εκδήλωση για την παιδεία στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό να σχολιάσω μία δικαστική απόφαση που αφορά τον πρώην δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, τον κ. Παπαγεωργόπουλο.

Και θυμάμαι και εσείς θα θυμάστε, -δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός είναι ένα θλιβερό γεγονός, δεν γεμίζουμε χαρά όταν βλέπουμε ανθρώπους να καταδικάζονται σε ισόβια- αλλά θα θυμάστε, δεν πάει πολύς καιρός, ενάμιση χρόνος πάει μόλις, όταν ο πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ρωτήθηκε για το στέλεχος της παράταξης του, τον κ. Παπαγεωργόπουλο. Και είπε «θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει κάνει καταπληκτικά πράγματα για τη Θεσσαλονίκη».

Δεν ξέρω αν τα καταπληκτικά πράγματα που έκανε μεταξύ άλλων ήταν ότι με το προσωνύμιο «Φτερωτός γιατρός» έβαλε φτερά στο δημόσιο χρήμα της πόλης.

»Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι ο πρωθυπουργός στερείται αξιοπιστίας.

»Αυτός είναι ο αξιόπιστος πρωθυπουργός; Αυτός είναι ο πρωθυπουργός που θα αναβαθμίσει το κύρος και την αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό; Που θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα και τη διαπλοκή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση; Που έχει στο κόμμα του κατάδικους για υπεξαίρεση ή στελέχη αυτοδιοικητικά που έχουν καθαιρεθεί από τα καθήκοντά τους διότι εξυπηρέτησαν υμετέρους ή μια σειρά από συμβούλους στην λίστα Λαγκάρντ;

Και τολμά ο κ. Σαμαράς να απευθύνεται στην Αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ κουνώντας το δάχτυλο για ανομία; Και να κουνά το δάχτυλο στους κατοίκους της Χαλκιδικής για ανομία; Ας μη μιλούν λοιπόν για ανομία αυτοί που έχουν κάνει την ανομία καθημερινότητα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s